Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Vult Duch Gatunek:Sęp uszaty Płeć:Samica Wiek:6 lat Liczba postów:849 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: |
02-01-2016, 19:58
Prawa autorskie: Dirke, Kami, Rag.
Ło kurde! ⋛⋋( oΘ0)⋌⋚
Zachwycona jestem. |
|||
|
Chikja Poszukujący Gatunek:Hydra vulgaris Płeć:Samica Wiek:Dorosły Tytuł fabularny:Młodszy Szaman Liczba postów:766 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 63 Zręczność: 83 Spostrzegawczość: 80 Doświadczenie: 10 |
02-01-2016, 20:03
Prawa autorskie: Vegava/ Koseki-L/Lioden
Tytuł pozafabularny: VIP
No to sie cieszę, tym bardziej że grubo po terminie :Dc
|
|||
|
Inn Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Dorosła Tytuł fabularny:Strażnik Liczba postów:892 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 59 |
02-01-2016, 20:10
Prawa autorskie: ~Malaika4
W końcu mam chwilę by napisać jakiegoś porządniejszego posta.
Dziękuję bardzo wszystkim za arty, byłam wniebowzięta, kiedy je zobaczyłam i nie mogłam się ich doczekać <3 Kah, ten Shaka jest boski. Uwielbiam jego minę, oko i to, jak pocieniowałaś grzywę. Niebawem wyląduje na moim avatarze, jak tylko uda mi się dobrać do niego odpowiednie tło, dzięki wielkie za niego <3 Dzięki Amani za Maoni, uwielbiam jej uszka i widzę, że jest tam też ledwo widoczne, ale jest cieniowanie :D Venety, rozumiem i nie ma sprawy ^^' A te chibi są przegenialne, szczególnie Inn o,o Jeśli by była możliwość, abym je dostała bez tła to z chęcią bym sobie powstawiała do podpisów, bo serio cudne są <3 I jeszcze Rag, omatkoweś ten Soren jest taki przegenialny, że nie mogłam od niego odwrócić wzroku o,o Tym bardziej, że się kompletnie nie spodziewałam, że dostanę cokolwiek w zastępstwie. Dzięki Ci wielkie, uwielbiam go! <3 W szczególności podoba mi się grzywa, bo miałam wątpliwości co do tego czy w ogóle robić ją rudą, bo strasznie śmiesznie wtedy wyglądał, a ty tutaj tak zrobiłaś tę grzywę, że jest ruda i wygląda genialnie :D A w ogóle to wszystkie prace są cudne, myślę, że ten rok był dobry jeśli chodzi o SS ^^ |
|||
|
Kami Kanibal | Abajifo Gatunek:Panthera spelaea+ Płeć:Samica Wiek:Antyk Znamiona:5/5_{1} Tytuł fabularny:Znachor Zezwolenia:Cechy Panthera spelaea 500kg/ 350cm(bez ogona) / Postać Specjalna Liczba postów:1,637 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 80
Siła: 95 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 74 Doświadczenie: 15 |
03-01-2016, 10:50
Prawa autorskie: ~KamiLionheart/ *jollyjack/ bethesda
Tytuł pozafabularny: VIP
Ej.. a co z moim prezentem :'I ?
My Lioden Den
~X~ A co jeśli życie jest zbyt krótkie, by poddać się mądrości milczenia? MÓJ GŁOS! Twój koszma Moje Rozmiary |
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
03-01-2016, 12:18
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Będzie po czasie, wybacz. Ale pamiętamy o Tobie, na pewno dostaniesz.
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości