Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Drake Konto zawieszone Gatunek:Waran Płeć:Samica Wiek:10 lat Liczba postów:40 Dołączył:Lut 2017 STATYSTYKI
Życie:
Siła: 50 Zręczność: 50 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 5 |
09-09-2017, 22:29
Prawa autorskie: Humoud Al Shayji
Witajcie. Pewnie każdy z Was już mnie nie pamięta, tak, tak, to ja, ten noob... Postanowiłam się wreszcie ogarnąć. Doradźcie mi, co zrobić z kontem? Rzucić je w cholerę, czy zostawić?
|
|||
|
Asura Konto zawieszone Gatunek:Panthera leo berbericus Płeć:Samiec Wiek:Młodzik Liczba postów:118 Dołączył:Mar 2016 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 70 Zręczność: 55 Spostrzegawczość: 45 Doświadczenie: 5 |
10-09-2017, 19:18
Prawa autorskie: Av - Askari, Ref - ja
Ja ciebie pamintom ;>;
(09-09-2017, 22:29)Drake napisał(a): Rzucić je w cholerę, czy zostawić?Na jedno wychodzi aleee najpierw napisz o tym w pytaniach albo do jakiegoś admina, to raczej nie dział od tego. :'D |
|||
|
Askari Wódz Gatunek:lew Płeć:Samica Wiek:Dorosły Tytuł fabularny:Mentor Liczba postów:352 Dołączył:Kwi 2016 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 76 Zręczność: 72 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 5 |
11-09-2017, 09:11
Prawa autorskie: av - Shimyur; podpis - Ja
Tytuł pozafabularny: Junior Admin (09-09-2017, 22:29)Drake napisał(a): Rzucić je w cholerę, czy zostawić?O ile wiem miałaś wpisaną nieobecnośc więc zawsze możesz się aktywować ponownie. Zależy czy chcesz grać tymi postaciami czy nie. Bring me the head of the lion king Let me see the things he's seen |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości