Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Serret Mistyk Gatunek:Karakal Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Znamiona:3/4 Tytuł fabularny:Mentor Liczba postów:618 Dołączył:Wrz 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 36 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 65 Doświadczenie: 18 |
28-10-2012, 12:22
Prawa autorskie: Trollberserker (Askari) / AltairSky
Ej, może ustalimy sobie znamię stada, co? Bo się skapnęłam, że takowego nie mamy. xp
|
|||
|
Oxena Gość |
28-10-2012, 14:17
Ooo, dobry pomysł xp
|
|||
|
Duma Konto zawieszone Gatunek:Laine Płeć:Samica Wiek:6 miesięcy. Liczba postów:117 Dołączył:Wrz 2012 STATYSTYKI
Siła: 20 Zręczność: 25 Spostrzegawczość: 15 |
31-10-2012, 15:06
Prawa autorskie: av; l - Malaika4, col - ComicScribe, obr - Cynek :3/Maciej Balcar
Lwioziemcy - słoneczko mają, Szkarłatni - albo ja jestem ślepa, albo nie widzę gdzie mają coś na ten temat napisane. Mi się kojarzy że to wschodzące słońce ale pewności brak. Strażnicy - "Głównym kolorem stada jest perłowy, a podrzędnym, błękitny. W takich kolorach bywają tatuaże. Mają one najczęściej motyw obłoków, jak ten znak pod logiem, ale mogą to być także kreski przy oczach i na ciele, czy nawet "łapki". Mogą odnosić się do konstelacji lub innych wzorów."
Mi się skojarzył płatek śniegu, no, przyznam się xd Wiem, banał trochę.
Światło księżyca
Ten wiatr, co trawy gnie Te wody wzburzone... To właśnie cały świat wokół mnie, to wszystko czego chce, co pragnę mieć, mam tu... |
|||
|
Oxena Gość |
31-10-2012, 20:24
Prawa autorskie: av; l - Malaika4, col - ComicScribe, obr - Cynek :3/Maciej Balcar
Szkarłatni dopiero robią konkurs na znamię. A propozycje, to do tematu w konkursach, a nie tu xD
|
|||
|
Serret Mistyk Gatunek:Karakal Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Znamiona:3/4 Tytuł fabularny:Mentor Liczba postów:618 Dołączył:Wrz 2012 STATYSTYKI
04-11-2012, 20:24
Ej, może zrobimy opis Oxeny i Milesa, żeby wrzucić do opisu stada?
|
|||
|
Duma Konto zawieszone Gatunek:Laine Płeć:Samica Wiek:6 miesięcy. Liczba postów:117 Dołączył:Wrz 2012 STATYSTYKI
04-11-2012, 23:37
Kurde, Fel, pamiętasz o wszystkim xD Lata praktyki chyba.
Aano, wypadałoby. Można tu rzucić swoimi opisami? Z mojej strony to cuda nie będą, ale może cosik przyzwoitego wyskrobię.
Światło księżyca
Ten wiatr, co trawy gnie Te wody wzburzone... To właśnie cały świat wokół mnie, to wszystko czego chce, co pragnę mieć, mam tu... |
|||
|
05-11-2012, 17:57
To też, ale bardziej dlatego, że Serrka zdaje trening i ostatnio zaglądałam do opisu, żeby podpatrzeć święta. xd
Można też założyć oddzielny temat, żeby się nie mieszało. Ja nie wiem, czy jest sens, żebym coś pisała, bo aż tak dokładnie nie śledziłam ich historii, a nie chcę niczego poplątać. |
|||
|
08-11-2012, 14:59
Okej, jak Roz się zgodzi rzucić mi opisem Blondasa i Oxi też, to chętnie coś skrobnę. Może konkurs zrobić następny? [; Może ludzi trochę zmotywują nagrody.
Eee. Hymnu też nie mamy, teraz zauważyłam.
Światło księżyca
|||
|
08-11-2012, 16:48
Ano, hymn też by się przydał, ale może nie wszystko naraz. :)
|
|||
|
08-11-2012, 17:33
Wszystko! :D Pełna jestem zapału, chętnie bym jakiś wierszyk skrobnęła. Wrzucę później co mi wyszło, a na razie pytanie - jakieś w ogóle skojarzenia z piosnką którą mogliby śpiewać Północni?
Światło księżyca
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości