Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Miyuki Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:Wiek średni. Znamiona:Dawnej Lwiej Ziemi na szyi, pod lewym uchem. Tytuł fabularny:Wędrowiec / Znachor Liczba postów:300 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 77 Zręczność: 81 Spostrzegawczość: 62 Doświadczenie: 10 |
10-11-2012, 15:04
Prawa autorskie: AnnieHyena | Walt Disney Company | Bryan Adams
Stwierdziłam, że wrzucę to tu, coby większego zamieszania w eventach nie robić.
Cytat: No właśnie. Co Wy o tym sądzicie? Bo na razie to ta postać leży się i kurzy, a i opale średnio się przydają. Są, bo są, ale nic nie robią.
[center]
|
|||
|
Duma Konto zawieszone Gatunek:Laine Płeć:Samica Wiek:6 miesięcy. Liczba postów:117 Dołączył:Wrz 2012 STATYSTYKI
Siła: 20 Zręczność: 25 Spostrzegawczość: 15 |
10-11-2012, 15:19
Prawa autorskie: av; l - Malaika4, col - ComicScribe, obr - Cynek :3/Maciej Balcar
Ja jestem za! Żadna moja postać nie ma "udziwnień" i błyskotek. A ja jestem spóźnialskim MG-iem od rozdawania opali i prowadzenia Rafikiego a jak na razie nie miałam okazji żeby wleźć na to konto. I tyle :3
Światło księżyca
Ten wiatr, co trawy gnie Te wody wzburzone... To właśnie cały świat wokół mnie, to wszystko czego chce, co pragnę mieć, mam tu... |
|||
|
Vasanti Vei Zgryźliwa | Iskra Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:2,979 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 82 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 82 |
10-11-2012, 15:20
Prawa autorskie: Koseki-Leonheart (Kami), tło Disney / OwlyBlue (Ghalib)
Tytuł pozafabularny: Główny Administrator / Prowadzący Radia / Mistrz Kalamburów / Najpiękniejsze miano
Właściwie to brzmi sensownie. Faktycznie przydałoby się w końcu ruszyć koncepcję Rafikiego i opali, a to byłby wcale niezły sposób.
|
|||
|
Duma Konto zawieszone Gatunek:Laine Płeć:Samica Wiek:6 miesięcy. Liczba postów:117 Dołączył:Wrz 2012 STATYSTYKI
Siła: 20 Zręczność: 25 Spostrzegawczość: 15 |
10-11-2012, 15:31
Prawa autorskie: av; l - Malaika4, col - ComicScribe, obr - Cynek :3/Maciej Balcar
Cynek, o ankiecie zapomniałaś!
Światło księżyca
Ten wiatr, co trawy gnie Te wody wzburzone... To właśnie cały świat wokół mnie, to wszystko czego chce, co pragnę mieć, mam tu... |
|||
|
Miyuki Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:Wiek średni. Znamiona:Dawnej Lwiej Ziemi na szyi, pod lewym uchem. Tytuł fabularny:Wędrowiec / Znachor Liczba postów:300 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
10-11-2012, 15:32
Nie. Celowo jej nie dałam. Pomysł nie musi być ograniczony ankietą - aczkolwiek mogę ją zrobić, mi to tam rybka.
[center]
|
|||
|
Skanda Bliznopyski | Duch Płeć:Samiec Wiek:7 lat Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:1,840 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: Doświadczenie: 94 |
10-11-2012, 15:57
Prawa autorskie: moje
Tytuł pozafabularny: VIP
Jak dla mnie super.
|
|||
|
Destiny Gość |
10-11-2012, 17:31
Yup, podpisuję się pod osóbkami powyżej.
|
|||
|
10-11-2012, 18:35
Selene napisał(a):Czemu? Ano temu że niektórzy mają bogatą historię, z wieloma wątkami i blablabla. Jakieś tam tradycyjne pierdołki i pierdołki. Od spojrzenia już samego na taką osóbkę, widać że już sporo przeżyła. Dlaczego miałaby wyrzucić wszystkie te swoje pierdółki w pizdu, przychodząc do krainy? :V W takim przypadku sądzę, że administacja skłonna będzie iść na ustępstwo i niech sobie ma te pierdółki. Choć i tak, co nie dużo, to niezdrowo, jakieś ozdoby uzasadnione dobitnie niech sobie będą, ale też aby z kolei nie obwieszać lwa całą masą różnych ozdóbek. Raz, że nieładnie (acz tego się chyba w jakiś sposób nie reguluje), dwa - bo to też mija się z celem - mamy Rafikiego. Jeśli ktoś chce więcej, niech się stara, a nie wszystko pięknie podpicuję pod historię i ma, a inny się nalata. Chodzi mi bardziej o jakiegoś randomowego lwa, który twierdzi, że to oto jest rodzinna pamiątka, po matce, która umarła i mu to dała, blablabla... Ot, takie typowe gadanie, byleby tylko mieć ten łańcuszek, bez większego uzasadnienia.
[center]
|
|||
|
Kami Kanibal | Abajifo Gatunek:Panthera spelaea+ Płeć:Samica Wiek:Antyk Znamiona:5/5_{1} Tytuł fabularny:Znachor Zezwolenia:Cechy Panthera spelaea 500kg/ 350cm(bez ogona) / Postać Specjalna Liczba postów:1,637 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 80
Siła: 95 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 74 Doświadczenie: 15 |
10-11-2012, 18:54
Prawa autorskie: ~KamiLionheart/ *jollyjack/ bethesda
Jestem przeciwko odbieraniu możliwości przyjścia nowej postaci z tymi dwoma świecidełkami.
Jednak można wpleść tę drugą część w role Rafikiego. Cytat:Rafiki mógłby zbierać różne takie naszyjniki, ot tak, po prostu. Gdy postać uzbiera daną ilość opali, przypadkiem spotyka Rafikiego i dostrzega ten naszyjnik. Za daną ilość opali Rafiki po prostu oddaje, rzucając jeszcze jakąś sentencję, ot tak. I w zasadzie dwie dozwolone ozdoby to nie jest dużo, wiec nie ma co tragizować że lewek będzie obwieszony jak choinka ;3. Może Miyuki chciałabyś dostać pod opiekę małpiszona?
My Lioden Den
~X~ A co jeśli życie jest zbyt krótkie, by poddać się mądrości milczenia? MÓJ GŁOS! Twój koszma Moje Rozmiary |
|||
|
Eenu Konto zawieszone Gatunek:Roza Płeć:Samica Wiek:8 miesięcy Znamiona:0/0 Liczba postów:55 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 10 Zręczność: 10 Spostrzegawczość: 10 |
10-11-2012, 18:57
Prawa autorskie: MysticMistSong
Cytat:W takim przypadku sądzę, że administacja skłonna będzie iść na ustępstwo i niech sobie ma te pierdółki. Tyle, że znowu zacznie się gadka - "Ale jemu pozwoliliście mieć naszyjnik, który wyłowił z rzeki bo coś tam, a mi rodzinnego znamienia nie i mam iść do Rafikiego". Ja to zrobiłabym tak - możliwość nie dwóch, a JEDNEJ ozdoby za starannie, obszernie i jakoś znacząco wyjaśnioną historię postaci. Bo faktycznie, zbyt dużo pierdółek, nawet i tych kupionych za opale, wygląda okropnie :P. Ale z drugiej strony dwie to też nie jest żadna drama, jak mówi Kami. |
|||
|
Vasanti Vei Zgryźliwa | Iskra Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:2,979 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 82 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 82 |
10-11-2012, 19:31
Prawa autorskie: Koseki-Leonheart (Kami), tło Disney / OwlyBlue (Ghalib)
Tytuł pozafabularny: Główny Administrator / Prowadzący Radia / Mistrz Kalamburów / Najpiękniejsze miano
Ale ile wy macie lwów z ozdóbkami? No tak szczerze. Wymieńcie mi chociaż z pięć.
Wyjątkowo zgodzę się z Eenu, bo właśnie też miałam pisać, że może by chociaż zmniejszyć do jednej ozdoby. |
|||
|
Mogrim Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:a pomyka 5 lat po świecie Liczba postów:324 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 73 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 58 Doświadczenie: 38 |
10-11-2012, 22:29
Prawa autorskie: Av-KamiLionheart, Obróbka&Cieniowanie-RagDrawer,Color-ja |Sygnatura-Malaika
Z ozdóbkami postaci jest bardo mało w sumie garstka :) u mnie jest Demi z małym tatuażem pod okiem i Mogrim który na jednych pracach ma trzy kolczyki, na innych nie i w sumie to już tylko gestia odbiorcy czy uzna je czy nie. Ja tego nie narzucam, a nawet nigdzie nie zaznaczam.
Co do pomysłu to tak ...jedna ozdóbka z uzasadnieniem była by dobra, tylko aby znowu nie wyszło by tak, że historia 5 zdań, uzasadnienie do ozdoby 10 XD bo się mogą czepiać. Po prostu jedną można, druga do zakupu jak i każda następna ...tylko wycenę danej ozdoby zostawilibyśmy Rafikiemu. JESTEM JAGUAREM !
I jak masz coś do mnie to napisz, a cię zmiażdżę!
|
|||
|
Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Siła: 68 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 79 Doświadczenie: 10 |
11-11-2012, 04:01
Prawa autorskie: av: malaika4
lwy z ozdóbkami? wymienieni wcześniej Mogu, Demi, poza tym Khayaal, Oxena, Rosalie, Hofu, Matumaini, Reese, Sheloth, Uzoefu. tak na szybko, przejrzawszy last logged, a jakbym siadła nad listą użyszkodników, to będzie więcej.
trochę tego jest.
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
|
|||
|
Skanda Bliznopyski | Duch Płeć:Samiec Wiek:7 lat Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:1,840 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: Doświadczenie: 94 |
11-11-2012, 12:29
...Sheloth, Athari, Vinity, Ingo, Selene, Rinviel, Yennefer, Ezrael, Imani, Audrey, Nathaniel, Vuko.. :3 Jedni z gorszym, jedni z lepszym wytłumaczeniem ich pochodzenia.
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości