Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Akilian Gość |
15-10-2012, 21:58
Ucieczka w sen - wczoraj to tylko szare popioły, jutro jest jedynie czarną pustka; zostawiasz prawdę za sobą...
CorusTenebrae (dA) |
|||
|
Erick Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:około 3 lat Liczba postów:134 Dołączył:Paź 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 78 Zręczność: 68 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 35 |
19-10-2012, 16:55
Prawa autorskie: Kami; Obróbka Destiny | Vegava
*Po każdej rewolucji, krwawej czy bezkrwawej, następuje nieuchronnie długotrwały okres ciężkiej frustracji. I wtedy pojawiają się głosy, że trzeba zrobić drugą rewolucję i będzie dobrze.
Mirabeau *Najlepszym przyjacielem prawdy jest czas, jej najgorszym wrogiem - przesąd, zaś stałym towarzyszem pokora. Ch. C. Colton |
|||
|
Nahuel Gość |
28-10-2012, 00:13
Prawa autorskie: Kami; Obróbka Destiny | Vegava
Oh, he's killed the dog. AGAIN.
"Sherlock Holmes", reż. Guy Ritchie Lepiej nie żyć, niż szlachcicem nie być. Lepiej szlachcicem nie być, niż wolności dostąpić. "Diabeł Łańcucki", Jacek Komuda Książki lubią takie żarty - powiedział sobie w duchu. A każdy czytelnik ma takiego diabła, na jakiego zasłużył. "Klub Dumas", Arturo Pérez-Reverte tym razem pamiętałam, że tylko trzy :3 |
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
01-11-2012, 15:17
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Dużego wyboru to ja nie miałam, ale i tak spodobało mi się kilka cytatów, więc miałam dylemat pomiędzy trzema. Ostatecznie wybrałam ten Ericka, bo uznałam, że najlepiej pasuje do forum. ;)
Po każdej rewolucji, krwawej czy bezkrwawej, następuje nieuchronnie długotrwały okres ciężkiej frustracji. I wtedy pojawiają się głosy, że trzeba zrobić drugą rewolucję i będzie dobrze. ~ Mirabeau Wygrywasz opal. xp Możecie już dawać naaa grudzień! |
|||
|
Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Siła: 68 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 79 Doświadczenie: 10 |
02-11-2012, 19:50
Prawa autorskie: av: malaika4
Tytuł pozafabularny: VIP
Książki są dla umysłu tym, czym osełka dla miecza.
"Gra o Tron" (serial), Tyrion Lannister
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
|
|||
|
Mogrim Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:a pomyka 5 lat po świecie Liczba postów:324 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 73 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 58 Doświadczenie: 38 |
02-11-2012, 19:57
Prawa autorskie: Av-KamiLionheart, Obróbka&Cieniowanie-RagDrawer,Color-ja |Sygnatura-Malaika
Będąc jak skała, nigdy nie zaznasz miłości, ale też i nigdy nie zaznasz krzywdy ... tylko czy warto żyć bez miłości.
Anonim JESTEM JAGUAREM !
I jak masz coś do mnie to napisz, a cię zmiażdżę!
|
|||
|
Machafuko Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:4 lata 2 miesiące Liczba postów:786 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 38 |
02-11-2012, 20:27
Prawa autorskie: Avatar: Nataka || Podpis: Kami (szkic), Cynka (kolory), Inn (cienie)
Tytuł pozafabularny: Pomoc techniczna / Prowadzący Radia
"Umysł źle znosi izolację. Teraz po tych wszystkich latach, podczas których trzymałaś mnie uwięzionego w ciemnościach, sadzę że mam prawo pogrzebać cię żywcem."
~ Illidan Stormrage do Maiev Shadowsong - WarCraft III: Frozen Throne "Nieba prawie już nie było nad ziemią. Padał tylko śnieg taki gęsty i zimny, że nawet w grobach marzły ludzkie popioły. Któż jednak powie, że za tymi chmurami nie ma słońca?..." ~ Bolesław Prus - "Kamizelka" "Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą[...]" ~ ks. Jan Twardowski - "Śpieszmy się" //Skąd mi się ta "Lalka" zamiast "Kamizelki" wzięła to ja nie wiem xD
Głos // Sylwetka // A tu w nowej roli // I prezencik od synka
___ I rzekł do mnie główny admion: "Zbanuj wszystkich, ja rozpoznam swoich". Zielony? Czy czerwony? :v |
|||
|
Miyuki Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:Wiek średni. Znamiona:Dawnej Lwiej Ziemi na szyi, pod lewym uchem. Tytuł fabularny:Wędrowiec / Znachor Liczba postów:300 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Siła: 77 Zręczność: 81 Spostrzegawczość: 62 Doświadczenie: 10 |
11-11-2012, 20:17
Prawa autorskie: AnnieHyena | Walt Disney Company | Bryan Adams
Może się zdarzyć, że się uda
Może się zdarzyć, że się nie uda I nie nastawiam się na żadną z tych dwóch opcji ~ Naara Lepiej dać się mile zaskoczyć, niż gorzko rozczarować ~ Anonim
[center]
|
|||
|
Saber Gość |
29-11-2012, 15:42
Prawa autorskie: AnnieHyena | Walt Disney Company | Bryan Adams
"Choć przeminie i zblaknie każde twoje osiągnięcie, będzie ono podstawą kolejnych."
Demotywatory ;D |
|||
|
Q Konto zawieszone Płeć:Samica Wiek:2 lata Liczba postów:28 Dołączył:Lis 2012 STATYSTYKI
Siła: 75 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 60 |
29-11-2012, 16:57
Prawa autorskie: lineart (c) Freeska
Cytat z jednego z ostatnio oglądanych przeze mnie odcinków Pretty Little Liars. ;)
"Lepiej znać dobre pytania, niż dobre odpowiedzi." |
|||
|
Hofu Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:2 lata 9 miesięcy Liczba postów:393 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 78 Zręczność: 67 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 42 |
29-11-2012, 21:55
Prawa autorskie: MadKakerlaken ll Malaika4 ; kolor: Aiden
Czy wszystko pozostanie tak samo, kiedy mnie już nie będzie? Czy książki odwykną od dotyku moich rąk, czy suknie zapomną o zapachu mojego ciała? A ludzie? Przez chwilę będą mówić o mnie, będą dziwić się mojej śmierci - zapomną. Nie łudźmy się, przyjacielu, ludzie pogrzebią nas w pamięci równie szybko, jak pogrzebią w ziemi nasze ciała. Nasz ból, nasza miłość, wszystkie nasze pragnienia odejdą razem z nami i nie zostanie po nich nawet puste miejsce. Na ziemi nie ma pustych miejsc.
~ Halina Poświatowska Są tacy, którzy uciekają od cierpienia miłości. Kochali, zawiedli się i nie chcą już nikogo kochać, nikomu służyć, nikomu pomagać. Taka samotność jest straszna, bo człowiek uciekając od miłości, ucieka od samego życia. Zamyka się w sobie. ~ Jan Twardowski Kochać to także umieć się rozstać. Umieć pozwolić komuś odejść, nawet jeśli darzy się go wielkim uczuciem. Miłość jest zaprzeczeniem egoizmu, zaborczości, jest skierowaniem się ku drugiej osobie, jest pragnieniem przede wszystkim jej szczęścia, czasem wbrew własnemu. ~ Vincent van Gogh Nie ma zbyt wiele czasu, by być szczęśliwym.
Dni przemijają szybko. Życie jest krótkie. W księdze naszej przyszłości wpisujemy marzenia, a jakaś niewidzialna ręka nam je przekreśla. Nie mamy wtedy żadnego wyboru. Jeżeli nie jesteśmy szczęśliwi dziś, jak potrafimy być nimi jutro? Głos |
|||
|
Q Konto zawieszone Płeć:Samica Wiek:2 lata Liczba postów:28 Dołączył:Lis 2012 STATYSTYKI
Siła: 75 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 60 |
29-11-2012, 22:08
Prawa autorskie: lineart (c) Freeska
|
|||
|
Sheloth Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:5 lat Liczba postów:186 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 78 Zręczność: 68 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 39 |
30-11-2012, 21:17
Prawa autorskie: (c) nukotek
Tytuł pozafabularny: VIP
"A bezdenna rozpacz i najwyższa inteligencja tworzą szczególnie niebezpieczne połączenie krańcowości."
"Gdy się kogoś nie widuje, można mu przypisywać wszelkie cnoty." "Książka to chłodny, lecz pewny przyjaciel." Wszystkie z "Nędzników" Wiktora Hugo. |
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
02-12-2012, 17:15
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Dużego wyboru to ja nie miałam, a mimo to miałam dylemat pomiędzy dwoma cytatami. Ostatecznie zdecydowałam się na ten Shelotha ze względu na to, że można to również odnieść do forum. ;)
Gdy się kogoś nie widuje, można mu przypisywać wszelkie cnoty. ~ Wiktor Hugo, "Nędznicy" + 5 opali. I od teraz to będzie standardowe wynagrodzenie za cytat na głównej. A teraz proszę o coś fajnego już na styczeń! :) |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości