Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Frey Duch Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:2,5 roku Liczba postów:297 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: |
21-09-2012, 22:04
Prawa autorskie: Ragous / KamiLionheart
Łapaj. xp PS Nie, ja nie umiem tak ładnie kolorować ani cieniować, to było wrzucone na dA w psd, ja tylko kolorki pozmieniałam. I można zamawiać. |
|||
|
Akilian Gość |
21-09-2012, 22:23
http://i48.tinypic.com/34p1gmw.png
Tak na nowy avek dla Storm ^^ Tylko zamiast "Storm" napisz proszę cię "Akillian" |
|||
|
Frey Duch Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:2,5 roku Liczba postów:297 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: |
21-09-2012, 23:07
Może tym razem słonecznie? :D |
|||
|
Akilian Gość |
22-09-2012, 10:39
Yayz, ale fajnie :3 Dzięki Fel
|
|||
|
Tatjana Gość |
22-09-2012, 15:15
Ooo, to ja poproszę o pokolorowanie linearta D: http://malaika4.deviantart.com/art/Free-...-317861020 2 rząd, 3 lwiczka, ta ta z łebkiem. Kolory to takie mniej więcej http://screenshooter.net/1941381/eigiaop I jeśli można dodatkowo z odróbką, to bym chciała bez tła, z czarną 1 pixelową rameczką. <3 I jak nie cię to nie zamęczy, to sygna, ale nie musisz.
|
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
23-09-2012, 16:15
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Huh, jeszcze nigdy nie kolorowałam szkicu. ^^' Ale spróbuję.
Stop. |
|||
|
Vasanti Vei Zgryźliwa | Iskra Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:2,979 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 82 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 82 |
23-09-2012, 18:45
Prawa autorskie: Koseki-Leonheart (Kami), tło Disney / OwlyBlue (Ghalib)
Tytuł pozafabularny: Główny Administrator / Prowadzący Radia / Mistrz Kalamburów / Najpiękniejsze miano Przejdzie? :D A może sygnę zrobię z tego obrazka, co masz teraz w podpisie, co? Można zamawiać. |
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
23-09-2012, 21:14
To jutro to zrobię, bo zaraz spadam.
[ Dodano: 2012-09-27, 19:29 ] Coś takiego może? Można zamawiać. |
|||
|
Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Siła: 68 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 79 Doświadczenie: 10 |
30-09-2012, 13:47
Prawa autorskie: av: malaika4
Tytuł pozafabularny: VIP
Felciu, to:
http://i1233.photobucket.com/albums/ff38...233103.png bym chciała na ava. trzeba by przyciąć tak, żeby widoczny był łeb lwicy, łopatki i górna część przednich łap - poradzisz sobie zresztą; bardzo ładnie proszę o wymazanie białej przestrzeni dookoła zewnętrznej linii ava i tło, które byłoby KLowskie, ale nie sawanna, nie Upendi - nie coś tryskającego radością, chociaż niekoniecznie od razu tereny świtu ;p głównie zależy mi na tym, żeby kreska Mal zgadzała się z kreską tła. jak Ci podejdą tylko słoneczne sawanny, to też ujdzie. może jakieś kilimandżaro albo inne wzniesienia? to chętnie. powybrzydzałam tak dużo, żebyś wiedziała, czego mi trzeba :3
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
|
|||
|
Liadan Konto zawieszone Płeć:Samica Wiek:4 lata Liczba postów:62 Dołączył:Wrz 2012 STATYSTYKI
Siła: 71 Zręczność: 71 Spostrzegawczość: 62 Doświadczenie: 20 |
30-09-2012, 19:55
Prawa autorskie: malaika4
wybaczcie że tak się kitriniam,ale i Khay, nie gryź. Byłam święcie przekonana że podesłałam Ci wersje bardziej wyczyszczona,ale z tego co widzę są pozostałości po białym tle... ale że i skoro tutaj postać jest dawna do obróbki , pomyślałam że link do czystszej wersji, podeśle już tu ^^;
http://i1233.photobucket.com/albums/ff38...3103-1.png |
|||
|
Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Siła: 68 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 79 Doświadczenie: 10 |
30-09-2012, 19:56
Prawa autorskie: av: malaika4
Tytuł pozafabularny: VIP
ojej, dziękuję :D myślałam, że po prostu nie masz wersji oczyszczonej, to nie pytałam :)
Fel - aktualne, tyle że druga wersja z posta Mal, ok? ;)
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
|
|||
|
Moran Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:2 lata i 8 miesięcy Liczba postów:899 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 88 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 73 Doświadczenie: 29 |
30-09-2012, 20:21
Prawa autorskie: avatar: MadKakerlaken, edit by Ragous/sygnatura: Disney, edit by MadKakerlaken
Mogę się też wcisnąć? :3
Potrzebuję kompletu dla Morana. Zacznę od sygny - chciałabym, by była z tego obrazka: http://fav.me/d4u3vfx . Tutaj chodzi mi tylko o dodanie jakiś brushy, może pasującej, "złotawej" ramki...? Co do avatara - z tego http://fav.me/d4hs379 . Przydałoby się do tego jednak jakieś tło, np. z filmu "Król lew" z Cmentarzyska Słoni. Fajnie by było, gdyby kolory pasowały do tła na sygnie (nie muszą być takie w oryginale, można je przyciemnić, zmienić...). Tylko żeby Moron został w takich barwach, w jakich jest. Tutaj, proszę, bez napisu.
[center]
Karta Postaci | Karta Postaci na CharaHub (ang.) | Moje przedstawienia Morana | Moran oczami innych | Głos Kudłacza |
|||
|
30-09-2012, 20:46
Dobra, coś pomyślę.
Tylko Orni, mogę mieć lekki problem z brushami, bo ich po prostu nie mam - jestem leń i nie ściągam, a te stare dawno mi się usunęły. :'D Stop! |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości