Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Vasanti Vei Zgryźliwa | Iskra Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:2,979 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 82 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 82 |
22-06-2012, 19:31
Prawa autorskie: Koseki-Leonheart (Kami), tło Disney / OwlyBlue (Ghalib)
Tytuł pozafabularny: Główny Administrator / Prowadzący Radia / Mistrz Kalamburów / Najpiękniejsze miano
Ten temat powstał, by nie zapychać sb/skrzynek adminów informacjami o ewentualnych plagiatach, nielegalnych/za dużych avatarach/sygnaturach, podpisach rozciągających stronę, czyimś niezgodnym z regulaminem zachowaniem i innymi tego typu sprawami, które nie pasują ani do tematu Pytania, ani do działu Propozycje. Właśnie tutaj każdy może składać swoje skargi/zażalenia/uwagi na przeróżne tematy, oczywiście mające bezpośredni związek z forum. Każdy może dyskutować i komentować do woli, tylko proszę bez offtopu.
Jednocześnie przypominamy, że shoutbox nie jest miejscem rozwiązywania sporów ani składania skarg! Od tego jest ten temat, ewentualnie prywatna wiadomość do kogoś z administracji, jeżeli woli się pozostać anonimowym w składaniu swojej skargi. Skargi na sprzeczne z regulaminem akcje fabularne należy składać nie później niż tydzień po rozpoczęciu danej akcji fabularnej! W miarę możliwości polecamy je składać tak szybko, jak to możliwe, żeby nie doprowadzać do żadnych zgrzytów fabularnych. |
|||
|
Miyuki Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:Wiek średni. Znamiona:Dawnej Lwiej Ziemi na szyi, pod lewym uchem. Tytuł fabularny:Wędrowiec / Znachor Liczba postów:300 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Siła: 77 Zręczność: 81 Spostrzegawczość: 62 Doświadczenie: 10 |
28-08-2012, 09:16
Prawa autorskie: AnnieHyena | Walt Disney Company | Bryan Adams
Verde, Liberum, Kamara - Imanika i Dolphy przecie nie zezwala.
[center]
|
|||
|
Kami Kanibal | Abajifo Gatunek:Panthera spelaea+ Płeć:Samica Wiek:Antyk Znamiona:5/5_{1} Tytuł fabularny:Znachor Zezwolenia:Cechy Panthera spelaea 500kg/ 350cm(bez ogona) / Postać Specjalna Liczba postów:1,637 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 80
Siła: 95 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 74 Doświadczenie: 15 |
28-08-2012, 12:23
Prawa autorskie: ~KamiLionheart/ *jollyjack/ bethesda
Tytuł pozafabularny: VIP
Tamciu nie kozacz zbawianiem świata, nie trzeba robić z tego bezproduktywnego nabijania postów, bo jakbyś zwróciła uwagę zanim zapostowałaś swoje racje, mieli już inne, odpowiednie avatary.
Nadgorliwość gorsza od faszyzmu.
My Lioden Den
~X~ A co jeśli życie jest zbyt krótkie, by poddać się mądrości milczenia? MÓJ GŁOS! Twój koszma Moje Rozmiary |
|||
|
Shaera Gość |
29-08-2012, 19:28
W temacie z rangami, zamiast do szerszego opisu Grim avunaye na tym forum, to odsyła na starą edycję forum.
|
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
29-08-2012, 20:42
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Dzięki za uwagę, już zmieniam.
|
|||
|
Arto Konto zawieszone Gatunek:Genus ducis Płeć:Samiec Wiek:Siedem susz. Znamiona:1 Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:444 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 68 Spostrzegawczość: 59 Doświadczenie: 10 |
16-09-2012, 12:31
Prawa autorskie: RagDrawer
Poskarżę się.
Toplisty, na których się pojawiamy, przekierowują na stare forum. Da się je uaktualnić? |
|||
|
Kami Kanibal | Abajifo Gatunek:Panthera spelaea+ Płeć:Samica Wiek:Antyk Znamiona:5/5_{1} Tytuł fabularny:Znachor Zezwolenia:Cechy Panthera spelaea 500kg/ 350cm(bez ogona) / Postać Specjalna Liczba postów:1,637 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 80
Siła: 95 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 74 Doświadczenie: 15 |
16-09-2012, 13:34
Tytuł pozafabularny: VIP Arto napisał(a):Poskarżę się. Da się.. tylko że no wiesz.. ja gdzies zgubiłam hasełko do tego- do tej mojej, reszte Fel chyba zrobiła. xD
My Lioden Den
~X~ A co jeśli życie jest zbyt krótkie, by poddać się mądrości milczenia? MÓJ GŁOS! Twój koszma Moje Rozmiary |
|||
|
Sheridan Gość |
16-09-2012, 18:26
Nowi użytkownicy cały czas łamią zasady, co i mnie i was zaczyna irytować. Piszą w fabule bez koloru i avatarów, statystyki mają zbyt wysokie, jakoby wszyscy grali niedźwiedziami. Żeby dołożyć olliwy do ognia dopowiem także o fakcie, iż wszyscy zakłądają postacie kanoniczne, bądź powyższe są krewnymi. Osobiście tracę cierpliwość, nie wiem jak inni dlatego uprzejmie proszę o zapobieganiu tego typu faktom.
|
|||
|
Amarth Shetani Konto zawieszone Gatunek:Samael. Płeć:Samiec Zezwolenia:The leader of acatalepsy. ~ Liczba postów:212 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 95. Zręczność: 85. Spostrzegawczość: 85. Doświadczenie: 37. |
16-09-2012, 18:34
Prawa autorskie: Levis.
Aż chce się powiedzieć - o ironio.
Oczywiście. Administracja będzie wysyłać mentalne wiadomości do czaszek innych, by zaprzestali tego typu sprawunkom. Rzeczywiście, kanoniczne. Ostatnio zarejestrowało się osiem Nal, dwóch synali Skazy i pięciu pociotków z romansu Zazu i Sarabi. NIE mamy wpływu na inteligencję użytkowników i są oni upominani w momencie zrobienia głupoty. Telepatii poprzez łącza internetowe nie ma nikt. Ostatnim przypadkiem problemów z historią jest problem 'dziedziczki krwi Skazy', który zostanie rozwiązany. Tak samo, jak skasowany post bez koloru. Następnym razem przed napisaniem skargi uprasza się o spojrzenie na siebie i zwrócenie uwagi na DANY przypadek adminowi na PW, by wiedział CO usunąć i GDZIE. Takie elaboraty są stratą czasu, który można wykorzystać na przeczytanie strony biologii, obejrzeniu filmiku na YT czy też przejrzeniu słownika ortograficznego bądź gramatycznego. Dziękuję, dobranoc. [TICK-TACK-TACK-TACK-TACK-TACK]
|
|||
|
Akilian Gość |
21-09-2012, 19:34
Prawa autorskie: Levis.
Nie rozumiem dlaczego, ale w kodzie do zapisu na samotnika nie ma tabelki "Charakter" jaka istnieje w pozostałych. To jakieś niedopatrzenie, czy celowo zrobiony ubytek?
|
|||
|
Frey Duch Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:2,5 roku Liczba postów:297 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: |
21-09-2012, 21:03
Prawa autorskie: Ragous / KamiLionheart
Kiedy się zapisujesz do stada, to charakter postaci ma znacznie - dzięki niemu przywódcom prościej jest określić, czy postać nadaje się do danego stada. A nikogo nie obchodzi, jaki charakter ma samotnik.
|
|||
|
Skanda Bliznopyski | Duch Płeć:Samiec Wiek:7 lat Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:1,840 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: Doświadczenie: 94 |
24-09-2012, 16:49
Prawa autorskie: moje
Zauważyłam, że sporo użytkowników tworząc postacie już na starcie daje im jakieś nietypowe znaczki, tatuaże i ozdoby typu bransoletki, kolczyki,pierścienie itp.- czy to nie jest przypadkiem niedozwolone? Jeżeli jest dozwolone, to tym samym neguje to istnienie Rafikiego i opali. Chyba wypadałoby omówić tę kwestię.
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości