Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
21-06-2014, 15:54
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
A ja w czwartek byłam u babci i zbierałam truskawki. Tzn. tak zbierałam, że żadnej do domu nie przyniosłam, bo wszystkie zjadłam.
|
|||
|
Alaina Konto zawieszone Płeć:Samica Wiek:dorosła Liczba postów:250 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 68 Zręczność: 74 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 29 |
21-06-2014, 17:46
Prawa autorskie: malaika4//
Jak to żadnej nie przywiozłaś,a w żołądku XD ?
One tam były, więc zadanie zostało w pełni wykonane XD "...Jestem hipokrytą... Nie bój się, nieustanie powtarzałam do siebie, wierząc że te drobne słowa dodadzą mi odwagi abym mogła iść przed siebie... A jednak nie umiem, nie ważne ile postaram się uczynić korków, kajdany strachu już dawno skuły moje łapy. Boje się was, boje się bliskości , boje się straty. Gdyż kiedy spróbuje się do kogoś przywiązać, ta osoba odchodzi, zbyt daleko aby móc ją odnaleźć..." |
|||
|
Mora Konto zawieszone Gatunek:Lew Afrykański Płeć:Samica Wiek:3 lata Liczba postów:48 Dołączył:Sty 2014 STATYSTYKI
Siła: 68 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 69 Doświadczenie: 15 |
21-06-2014, 22:11
Prawa autorskie: (c) Malaika4 /Oresta
A ja po całym dniu na nogach odpoczywam. Odpiszę dziś jednym postem i jutro. Jestem na chwilę.
|
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
21-06-2014, 22:37
Kundzia, no tak, w takim sensie owszem. xd
A teraz mam dobrą sałatkę. |
|||
|
Alaina Konto zawieszone Płeć:Samica Wiek:dorosła Liczba postów:250 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
22-06-2014, 00:34
Zawsze to jest pozytywne myślenie XD
ale i gah, znów ciągnie mnie po herbatę a mam taką dobrą , jabuszkową ..problem w ojcu i w tym ze to jego pokój jest najbliższej kuchni Wylądowałabym z kubkiem na zewnątrz nim by mi się woda zagotowała TnT eh Sahara ==" "...Jestem hipokrytą... Nie bój się, nieustanie powtarzałam do siebie, wierząc że te drobne słowa dodadzą mi odwagi abym mogła iść przed siebie... A jednak nie umiem, nie ważne ile postaram się uczynić korków, kajdany strachu już dawno skuły moje łapy. Boje się was, boje się bliskości , boje się straty. Gdyż kiedy spróbuje się do kogoś przywiązać, ta osoba odchodzi, zbyt daleko aby móc ją odnaleźć..." |
|||
|
Frey Duch Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:2,5 roku Liczba postów:297 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: |
22-06-2014, 14:45
Prawa autorskie: Ragous / KamiLionheart
Trzeba zainwestować w czajnik elektryczny i trzymać go w pokoju wraz z herbatą. ^^
|
|||
|
Kahawian Dwugrzywy | Konto zawieszone Płeć:Samica Liczba postów:1,101 Dołączył:Kwi 2013 STATYSTYKI
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: Doświadczenie: 17 |
22-06-2014, 16:58
Prawa autorskie: MadKakerlaken
Ewentualnie termos. Duuuży.
Może ktoś polecić jakiś fajny horror? |
|||
|
Skanda Bliznopyski | Duch Płeć:Samiec Wiek:7 lat Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:1,840 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: Doświadczenie: 94 |
22-06-2014, 17:15
Prawa autorskie: moje
Tytuł pozafabularny: VIP
"Martwe zło" i "Wzgórza mają oczy" jak chcesz creepy sieczkę, a jak straszne, ale mało krwawe to "Reaktor strachu" i "Połączenie".
|
|||
|
22-06-2014, 17:20
Poleciłabym coś ale mogłoby się to dla mnie źle skończyć więc to przemilczę XD
Ale tak na serio,matko jakiś dobry horror.. Matko jak ja dawno nic takiego nie oglądałam ale i teraz nic konkretnego mi nie przychodzi jak same thilery Np . Łowca snów, film na podstawie powieści Stephena Kinga (uwielbiam tego pisarza XD ) Dobre ale i mrożące w żyłach widowisko http://www.filmweb.pl/Lowca.Snow "...Jestem hipokrytą... Nie bój się, nieustanie powtarzałam do siebie, wierząc że te drobne słowa dodadzą mi odwagi abym mogła iść przed siebie... A jednak nie umiem, nie ważne ile postaram się uczynić korków, kajdany strachu już dawno skuły moje łapy. Boje się was, boje się bliskości , boje się straty. Gdyż kiedy spróbuje się do kogoś przywiązać, ta osoba odchodzi, zbyt daleko aby móc ją odnaleźć..." |
|||
|
22-06-2014, 17:33
Ja same kijowe horrory oglądałam. Jedynym horrorem, który naprawdę mnie przestraszył, była Carrie Kinga - ale książka, filmu nie widziałam.
Aaa i bardzo lubię film Coś (wersja z lat 80.), co prawda z horrorem ma to niewiele wspólnego (chociaż niektórzy tak go klasyfikują), ale ogólnie bardzo mi się podoba. Nowsza wersja jest dość słaba. |
|||
|
22-06-2014, 17:39
Dużo filmów jest źle klasyfikowana, zwłaszcza gdy film jaki trzyma jedynie w napięciu nie jest już horrorem a thrillerem, ale cóż, każdy widzi to jak chce xp
Pamiętam też jeszcze jeden film który był dobry(fabuła), problem tutaj jest już sam tytuł, bo akurat tego nie wygrzebie z pamieci, niestety..damn "...Jestem hipokrytą... Nie bój się, nieustanie powtarzałam do siebie, wierząc że te drobne słowa dodadzą mi odwagi abym mogła iść przed siebie... A jednak nie umiem, nie ważne ile postaram się uczynić korków, kajdany strachu już dawno skuły moje łapy. Boje się was, boje się bliskości , boje się straty. Gdyż kiedy spróbuje się do kogoś przywiązać, ta osoba odchodzi, zbyt daleko aby móc ją odnaleźć..." |
|||
|
Hashimea Poszukujący Gatunek:Lwica Płeć:Samica Wiek:Dorosła Znamiona:4/4 Liczba postów:348 Dołączył:Cze 2014 STATYSTYKI
Siła: 61 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 75 Doświadczenie: 15 |
25-06-2014, 23:13
Prawa autorskie: Malaika4
Hymm... ja osobiście nie bardzo interesuję się horrorami. ^^' Jedyne, co nachodzi mi na myśl, to Piła... ale w życiu nie odważyłabym się tego obejrzeć w całości. D:
|
|||
|
Mirage Konto zawieszone Gatunek:Lwica Płeć:Samica Wiek:5 Znamiona:2/4 Liczba postów:113 Dołączył:Cze 2014 STATYSTYKI
Siła: 73 Zręczność: 76 Spostrzegawczość: 64 Doświadczenie: 20 |
25-06-2014, 23:21
Prawa autorskie: Afrozenheart
"Piła" jest genialna! Kocham to <3
Obejrzycie sobie Srpski Film - O M G, ale od razu piszę, że to tylko od 18+. Może nie straszne, ale zryte i to równo :D // Jakby co to nie pytać, ktoś mi to polecił i tak wyszło, że się obejrzało. |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości