Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
12-11-2014, 01:41
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Trochę mi się zapomniało o tym dziale, więc miło by było to nadrobić. :'D
Na początek takie zupełnie luźne pytanie... Konwenty - fantastyki, ale też mangowe czy ponymeety (ahah). Bywacie na nich? |
|||
|
Amai Wtajemniczony Gatunek:lew Płeć:Samica Wiek:młoda dorosła Znamiona:1/4 Liczba postów:306 Dołączył:Sty 2014 STATYSTYKI
Siła: 65 Zręczność: 87 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 20 |
12-11-2014, 20:27
Prawa autorskie: ja
ja głównie na Furryfetach jestem ale gdzieś o ponymecie w krakowie niedługo czytałem. jak tylko znajdę kiedy i gdzie dokładnie to wkleje
|
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
12-11-2014, 22:01
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Wiem, że ankieta nie działa. Mi też nie działa. To musi być wina serwera. Wybaczcie, ale nie mogę nic na to poradzić. D:
Ale wciąż można pisać posty, to tez jakaś opcja. A tak w temacie konwentów, to ja bywam co roku na Falkonie, którego chyba nie muszę nikomu przedstawiać. Bywam też na dwóch lokalnych konwentach - Uherkonie w Chełmie i Dniach Jakuba Wędrowycza w Wojsławicach. W przyszłym roku, oprócz tego, planuję Awangardę (bo Warszawa) i Pyrkon (z ciekawości). Co wyjdzie z tych planów, to już się okaże... A, no i raczej nie zawitam na żadnym konwencie mangowym ani ponymeecie. |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości