Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Venety Rekrut Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Liczba postów:1,177 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 72 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 69 Doświadczenie: 105 |
23-09-2015, 22:17
Prawa autorskie: Bjorn | BaxiaArt
Tytuł pozafabularny: Administrator / Pomoc Techniczna
Pokochajcie Warszawę, stolica naprawdę nie gryzie. ;_;
Miłego spotkania! |
|||
|
Zbanowany Gatunek:Lew berberyjski Płeć:Samiec Wiek:5 lat Liczba postów:336 Dołączył:Lis 2012 STATYSTYKI
Siła: 82 Zręczność: 66 Spostrzegawczość: 71 Doświadczenie: 95 |
23-09-2015, 22:22
Prawa autorskie: Dirke | Lioden/Kami
Będzie kasa, będzie i stolica. Raz tam byłam na konwencie, ale skończyło się że mąż wylądował w szpitalu, bo miał kamień w moczowodzie xD Pokochajcie Paniówki! Cisza, spokój, ja bym nie musiała nigdzie jeździć.... :D
|
|||
|
Vasanti Vei Zgryźliwa | Iskra Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:2,979 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 82 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 82 |
23-09-2015, 22:24
Prawa autorskie: Koseki-Leonheart (Kami), tło Disney / OwlyBlue (Ghalib)
Tytuł pozafabularny: Główny Administrator / Prowadzący Radia / Mistrz Kalamburów / Najpiękniejsze miano
Spoko. <3
*leci pisać esy do reszty* Cyń, ja w którąś październikową sobotę (wstępnie drugą) wybieram się do Sami do Pułtuska, możesz jechać ze mną. ;) [ Dodano: 2015-09-23, 21:25 ] PS Mogę przenocować 2 osoby w stolicy jakby ktoś chciał, zapraszam! |
|||
|
Zbanowany Gatunek:Lew berberyjski Płeć:Samiec Wiek:5 lat Liczba postów:336 Dołączył:Lis 2012 STATYSTYKI
Siła: 82 Zręczność: 66 Spostrzegawczość: 71 Doświadczenie: 95 |
23-09-2015, 22:27
Prawa autorskie: Dirke | Lioden/Kami
O to ja wpadnę do ciebie Vei kiedyś na nockę :D Ale to już może w przyszłym roku xD
Pisz pisz eski :P |
|||
|
Vasanti Vei Zgryźliwa | Iskra Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:2,979 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 82 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 82 |
23-09-2015, 22:30
Prawa autorskie: Koseki-Leonheart (Kami), tło Disney / OwlyBlue (Ghalib)
Tytuł pozafabularny: Główny Administrator / Prowadzący Radia / Mistrz Kalamburów / Najpiękniejsze miano
Spoko, jak będziemy planować jakieś spotkanie w Warszawie, to zaklepię Ci materac u mnie. :P
|
|||
|
Machafuko Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:4 lata 2 miesiące Liczba postów:786 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 38 |
23-09-2015, 22:31
Prawa autorskie: Avatar: Nataka || Podpis: Kami (szkic), Cynka (kolory), Inn (cienie)
Tytuł pozafabularny: Pomoc techniczna / Prowadzący Radia
<tu powinien znaleźć się standardowy hejt na stolicę, bądźcie kreatywni, coś tam sobie wymyślcie>
Głos // Sylwetka // A tu w nowej roli // I prezencik od synka
___ I rzekł do mnie główny admion: "Zbanuj wszystkich, ja rozpoznam swoich". Zielony? Czy czerwony? :v |
|||
|
Venety Rekrut Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Liczba postów:1,177 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 72 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 69 Doświadczenie: 105 |
23-09-2015, 23:59
Prawa autorskie: Bjorn | BaxiaArt
Tytuł pozafabularny: Administrator / Pomoc Techniczna
Oj, uwierz, da się żyć, zwłaszcza, że ja mieszkam 30 km od centrum, praktycznie obok siebie mam las. Są wiele gorsze miejsca do życia (powiedziałabym, że Ruda Śląska, ale nigdy tam nie byłam i naprawdę nie wiem, jak tam jest).
|
|||
|
Machafuko Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:4 lata 2 miesiące Liczba postów:786 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 38 |
24-09-2015, 00:30
Prawa autorskie: Avatar: Nataka || Podpis: Kami (szkic), Cynka (kolory), Inn (cienie)
Tytuł pozafabularny: Pomoc techniczna / Prowadzący Radia
Nie mówię, że nie. Ten post wcześniej był żartem. Choć ziarnko prawdy w nim jest, bo ja ogólnie stolic nie lubię, najbardziej zbiurokratyzowane są :v
Głos // Sylwetka // A tu w nowej roli // I prezencik od synka
___ I rzekł do mnie główny admion: "Zbanuj wszystkich, ja rozpoznam swoich". Zielony? Czy czerwony? :v |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości