Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Mrithi Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:Młody dorosły Tytuł fabularny:Strażnik Liczba postów:148 Dołączył:Maj 2017 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 80 Zręczność: 60 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 10 |
03-07-2017, 15:07
Prawa autorskie: PRAKRUT MEHTA
Poprosiłabym o zmienienie obrazka Uy na ten aktualny oraz o wpisanie Xeni i Ima
|
|||
|
Sören Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:Młodzik Znamiona:1/1 Liczba postów:177 Dołączył:Paź 2015 STATYSTYKI
Siła: 60 Zręczność: 65 Spostrzegawczość: 55 Doświadczenie: 23 |
03-07-2017, 22:55
Prawa autorskie: Salvathi, podpis Dirke(Myr)
Tytuł pozafabularny: VIP
Sagitarii przestawiłam, avek Uy zmieniłam. Ale Xeni i Imbaliego nie ma póki co do kogo podpiąć, jeśli będzie w przyszłości jakieś powiązanie do kogoś z drzewka, to ich podepniemy ;D
|
|||
|
Shem Konto zawieszone Gatunek:Panthera leo Płeć:Samiec Wiek:Szkrab Liczba postów:27 Dołączył:Lip 2017 STATYSTYKI
Życie:
Siła: 10 Zręczność: 10 Spostrzegawczość: 10 |
31-07-2017, 00:04
Prawa autorskie: YurikoSchneide, Disney, Askari
Czy ktoś mógłby dopisać do drzewka Shema i Nishatiego?
|
|||
|
Vasanti Vei Zgryźliwa | Iskra Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:2,979 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 82 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 82 |
31-07-2017, 01:01
Prawa autorskie: Koseki-Leonheart (Kami), tło Disney / OwlyBlue (Ghalib)
Tytuł pozafabularny: Główny Administrator / Prowadzący Radia / Mistrz Kalamburów / Najpiękniejsze miano
Spoko, jutro was dodamy. ;3
Dodałam. |
|||
|
Luka Iskra Gatunek:Lew Afrykański Płeć:Samica Wiek:Podrostek Liczba postów:30 Dołączył:Sie 2017 STATYSTYKI
Życie:
Siła: 40 Zręczność: 40 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 5 |
16-09-2017, 04:38
Prawa autorskie: ChubNarwhalBases, disney, ja
Imię postaci: Durza.
Gdzie powinna być wpisana? Zamiast "Nieznanego", obok Eleyny. Wizerunek: https://i.imgur.com/UuYNUpa.png I czy mogłabym prosić o zmienienie obrazka z Luką na ten obecny? Zwyciężają ci, którzy wiedzą, kiedy walczyć, a kiedy nie.
Otoczona, obmyślaj plany. Zagrożona śmiercią, walcz.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-09-2017, 06:33 przez Luka.)
|
|||
|
Ghalib Zmora | Płomień Gatunek:lew tsavo Płeć:Samiec Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:906 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
Siła: 90 Zręczność: 81 Spostrzegawczość: 66 Doświadczenie: 26 |
22-09-2017, 14:01
Prawa autorskie: moje~
Tytuł pozafabularny: Artysta roku
już zmienione
|MUZYKA| | PIOSENKA | |CAŁE CIAŁO| |GŁOS| |KSZTAŁT DEMONA|
Nigdy nie chciałem żyć jak wy Jak wyjeżdżałem wyły psy Dusze oddałem za sławę i pieniądze blichtr No blichtr |
|||
|
Nejlos Młode Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:Szkrab Liczba postów:11 Dołączył:Lip 2018 STATYSTYKI
Siła: 10 Zręczność: 10 Spostrzegawczość: 10 |
18-07-2018, 15:22
Prawa autorskie: Dukacia
Imię postaci: Nejlos
Gdzie powinna być wpisana? u Vari i Hakiego (ich syn) Wizerunek: https://imgur.com/fSLueOF.png
Dorosły Nejlos (tymczasowy o ile nie znajdę innego) - Malaika4, tło Disney
Młody/Dorosły (Lineart: princevoldy, kolory: Ja, tło: Disney) (aktualny w przyszłości).
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-07-2018, 15:25 przez Nejlos.)
|
|||
|
Helios Rekrut Gatunek:Leo Panthera Płeć:Samiec Wiek:Młody Dorosły Liczba postów:28 Dołączył:Lip 2018 STATYSTYKI
Życie:
Siła: 80 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 10 |
28-07-2018, 12:01
Prawa autorskie: Lineart: Malaika4, Kolory: Ja, Tło: Disney
Imię postaci: Helios
Gdzie powinna być wpisana? Morgoth i Uzuri --> Kitana i Enkil mieli córkę Shaya i posiadała partnera Havoc potem urodziły się trzy lwiątka na początku Mordum, Helios i Aria. Potem Helios i Dalaja mają syna Tamu. Wizerunek: https://imgur.com/WQR6mO2.png P.s Jeśli dałoby radę go tam wcisnąć byłbym wdzięczny. Wyglądy Athorus, Shaya, Havoc, wykombinuję oczywiście ( o ile rodzeństwo będzie potrzebne na tyle z wyglądami, bo widziałem u Sakkari, że dzieci ich nie mieli wyglądów w ogóle.)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-07-2018, 01:47 przez Helios.)
|
|||
|
Vari Cesarzowa Gatunek:Lwica Płeć:Samica Wiek:Dorosła Tytuł fabularny:Strażnik Liczba postów:458 Dołączył:Mar 2016 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 16 |
28-07-2018, 20:56
Prawa autorskie: owlyblue / Malaika + KamiLionheart
Tytuł pozafabularny: Mistrz Gry
Prosiłabym wpisać do drzewka moje 3 małe bejbisie <3
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości