Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Mirra Samotnik Gatunek:Lwica Płeć:Samica Wiek:Około 4 lat Liczba postów:216 Dołączył:Kwi 2014 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 78 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 69 Doświadczenie: 40 |
09-09-2015, 23:27
Prawa autorskie: lineart: Malaika4 (DA),color: teri006 (DA)
Ja bym poprosiła dla Zuri :)
|
|||
|
Zenzelé Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Dorosła Liczba postów:180 Dołączył:Wrz 2015 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 70 Zręczność: 77 Spostrzegawczość: 64 Doświadczenie: 25 |
03-10-2015, 20:02
Prawa autorskie: Ragnar
To ja chętnie zostawię tutaj jeszcze CV Zenzele... to znaczy jak będziesz mieć kiedyś na ochotę bezuchą lwicę, to ja umrę ze szczęścia, wiedz o tym
|
|||
|
Maeva Konto zawieszone Gatunek:Lew. Wiek:6 lat Liczba postów:100 Dołączył:Lip 2015 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 80 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 58 Doświadczenie: 20 |
03-10-2015, 21:21
Prawa autorskie: MonsterUndetYourBed, totem: Korrida
U mnie jest Maeva, Panimalos i Shida. Maeva ma art'a, Panimalosowi i Shidzie przydałyby się na przyszłość. Nimal ma bujną grzywę, ma jej zbyt wiele jak na swój wiek. Możesz też narysować tą lwicę co ci wtedy na PW wysłałam.
Deviantart - tu znajdziesz wygląd moich postaci <3 |
|||
|
Masaja Konto zawieszone Gatunek:Lwica Płeć:Samica Wiek:2 lata Liczba postów:8 Dołączył:Paź 2015 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 63 Zręczność: 68 Spostrzegawczość: 73 Doświadczenie: 10 |
08-10-2015, 23:54
Prawa autorskie: Ja (wzor : http://afrozenheart.deviantart.com/art/Semi-real-lion-doodles-267399068 )
A to ja też zglosze Mas jak da rade, ogólnie to wygląda zwyczajnie, kolor kremowy, uszy nos i wokół oczu kolor jasnoszary, oczy czerwone i plamka pod prawym okiem czarna :D czekać mogę nawet wieczność, bo warto!
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości