Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Amai Wtajemniczony Gatunek:lew Płeć:Samica Wiek:młoda dorosła Znamiona:1/4 Liczba postów:306 Dołączył:Sty 2014 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 65 Zręczność: 87 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 20 |
09-12-2015, 00:41
Prawa autorskie: ja
Od czego by tu zacząć...
Dobra już wiem. Jeśli ktoś poszukuje gry z otwartym światem, setkami misji, możliwością niemal dowolnego rozwoju postaci, około 50 storylinami i dwoma pakietami misji(które można odpalić jeśli się chce) przybliżającymi nam świat w dość zabawny sposób. Tysiącami przedmiotów i częstymi eventami to zapraszam. A jak już zaczniesz grać to zapraszam na serwer 3(ten zaczynający się na R) Kilka rad do gry: na początek polecam klasę postaci Ninja, a po pierwszym odrodzeniu potion makera Dzienne Questy W Dubation u "skryby" są questy dugelonów w Tradme post u tego samego gościa co towar Codziennie w zakładce misji pokazuje się misja związana z "życiem" o ile poprzednia jest wykonana ~Te misje po za złotem i Exo dają coś takiego jak specjalną walutę. Pozwala ona na zakupy w Advent sael polecam zebrać ich koło 350 na broń lub zbroje i poczekać aż bedzie ona(codziennie inny asortymet sklepu) Szybki Exp i Gold! Zostań kupcem i woź towar na trasie Tir - Tall lub Tall - EM Gram już troszkę i mam ponad 2k lev więc można pytać lub prosić o pomoc |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości