Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
![]() Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Kami Kanibal | Abajifo ![]() Gatunek:Panthera spelaea+ Płeć:Samica Wiek:Antyk Znamiona:5/5_{1} Tytuł fabularny:Znachor Zezwolenia:Cechy Panthera spelaea 500kg/ 350cm(bez ogona) / Postać Specjalna Liczba postów:1,637 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 80
Siła: 95 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 74 Doświadczenie: 15 |
04-02-2016, 10:37
Prawa autorskie: ~KamiLionheart/ *jollyjack/ bethesda
Tytuł pozafabularny: VIP
Soł, więc.. mam do dyspozycji aż cztery postaci:
1. Kami- Spory klocek, dowcipna, zadziorna, nie stroni od bijatyki. 2. Chikję - Mała, wredna, kąśliwa zołza. 3. Shu-je - Lekkoduch, miły i pomocny, trochę roztrzepany. 4. Logan - Miesięczna kluska bystra z ikrą(Rybie jaja!)~ Każda z tych postaci może już teraz stać się elementem twojego wątku, niekoniecznie przyjacielem, wrogiem(Ale czemu nie) >:D Jeśli brakuje Ci odwagi na zwyczajowe wbicie w fabułę, możesz napisać tu, albo i nawet na PW (Kami, Chikja bo te odwiedzam najczęściej.) i coś wyknujemy!
My Lioden Den
~X~ A co jeśli życie jest zbyt krótkie, by poddać się mądrości milczenia? ![]() ![]() MÓJ GŁOS! Twój koszma Moje Rozmiary ![]() |
|||
|
Kiu Konto zawieszone Gatunek:krokuta cętkowana Płeć:Samica Wiek:5,3 lat (dorosła) Liczba postów:752 Dołączył:Lip 2013 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 70 Zręczność: 67 Spostrzegawczość: 51 Doświadczenie: 30 |
04-02-2016, 10:51
Prawa autorskie: lineart BlackNemera- podpis'/ awek -Trollberserker
Moja Kiu moge z kimś popisać ale an marginesie a na fabule cóż moge sie Myrem przejśc do ciebie jeśli chcesz bo w oazie byłaś.
|
|||
|
Belial Płomień ![]() Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:młody dorosły Tytuł fabularny:Mentor Liczba postów:1,310 Dołączył:Lut 2015 STATYSTYKI
Życie: 87
Siła: 86 Zręczność: 71 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 185 |
04-02-2016, 10:57
Prawa autorskie: Kiu
Tytuł pozafabularny: Łowca serc
Cóż a ja chociaż mam wątek z Kami to chętnie zabiore się za Chikję XD A co może Belialowi przypadnie do gustu ktoś tak wredny :P
|
|||
|
Kami Kanibal | Abajifo ![]() Gatunek:Panthera spelaea+ Płeć:Samica Wiek:Antyk Znamiona:5/5_{1} Tytuł fabularny:Znachor Zezwolenia:Cechy Panthera spelaea 500kg/ 350cm(bez ogona) / Postać Specjalna Liczba postów:1,637 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
04-02-2016, 11:16
Uhełehehe No to wpadaj Myrem, zobaczymy co z tego wyniknie >:D
Marginesy Belciu? Czy Fabuła, bo na razie Chikja jest trochę poturbowana i buja się z Gorylem.
My Lioden Den
~X~ A co jeśli życie jest zbyt krótkie, by poddać się mądrości milczenia? ![]() ![]() MÓJ GŁOS! Twój koszma Moje Rozmiary ![]() |
|||
|
Belial Płomień ![]() Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:młody dorosły Tytuł fabularny:Mentor Liczba postów:1,310 Dołączył:Lut 2015 STATYSTYKI
04-02-2016, 11:41
Mlask, mlask* Myślę że margines w takim razie. Tylko że jak coś napiszę to dopiero wieczorem chyba.
|
|||
|
04-02-2016, 11:44
Spoko, bez spiny nie gonią nas terminy |D ... ok mnie gonią! Ale to inna historia.
My Lioden Den
|||
|
04-02-2016, 11:54
Dziś wieczorem, pewnie odpiszę. W pracy różnie to bywa i nie chcę obiecywać. Ale jak wracam do domu to zawsze odpisuję.
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości