Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Maru Wiarus Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:5,5 roku, dorosły Tytuł fabularny:Strażnik Liczba postów:543 Dołączył:Lis 2015 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 75 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 64 Doświadczenie: 57 |
02-05-2016, 13:27
Prawa autorskie: Sambirani & Inn
Przybliżył swoje nozdrza do jej grzywki i chwilę poniuchał.
- Jeśli nie potrafisz ich zaakceptować to daj sobie więcej czasu, albo stój z boku i nie ingeruj w ich życie. Spokojnie sobie to przemyśl, taka decyzja wymaga czasu. I wtulili się w siebie, trochę mocniej niż wcześniej. Oparł podbródek na jej głowie i cieszył się chwilą. Nawet nie zauważył, że serce mu szybciej biło. Zdał sobie z tego sprawę dopiero po jej wypowiedzi. - Ja? Nie. Nie potrzebuję. Czuję się dobrze... no może tylko lekko się zmartwiłem, bo zobaczyłem jaka byłaś zapłakana i w ogóle. |
|||
|
Venety Rekrut Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Liczba postów:1,177 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 72 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 69 Doświadczenie: 105 |
11-05-2016, 23:23
Prawa autorskie: Bjorn | BaxiaArt
Tytuł pozafabularny: Administrator / Pomoc Techniczna
Pokiwała głową. Prawdopodobnie miał rację. Nie powinna podejmować decyzji zbyt pochopnie. Mogła tego później żałować. Ale... Po prostu nie potrafiła. Nie chciała mieć z nimi nic wspólnego. Z żadnym z nich. Wtulona w niego, wyraźnie się uspokajała. Dobrze, że tu jesteś. Z tobą mogłabym iść nawet i na spotkanie z czwórką maluchów zgryźliwej siostry. Tylko jedna kwestia. Jedna jedyna - Maru... Czemu się tak mną przejmujesz? W końcu, no... Jestem dorosła. Znaczy, dziękuję. To miłe. Bardzo miłe. Cieszę się, że jesteś. I że się martwisz. I... No, po prostu. Tylko... Nie mogę zrozumieć... Dlaczego? Poradziłabym sobie.
|
|||
|
Maru Wiarus Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:5,5 roku, dorosły Tytuł fabularny:Strażnik Liczba postów:543 Dołączył:Lis 2015 STATYSTYKI
Siła: 75 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 64 Doświadczenie: 57 |
12-05-2016, 17:18
Prawa autorskie: Sambirani & Inn
Westchnął tylko cicho na jej pytania i wątpliwości. Nie był pewien czemu ciągnęło go akurat do niej, ale było w niej coś wyjątkowego, co przyciągało go jak magnes. Czuł, że jest tutaj taka samotna, niby w stadzie, ale jednak bez nikogo. I wiedział, że potrzebuje oparcia, bo każda tama kiedyś pęknie.
- Nie chcę... żebyś była samotna na tym świecie. Wiesz, miałem raz sen, że chodziłaś sama w ciemności. I ja też. A potem odnaleźliśmy się. W tej ciemności. Nie wiedziałem co to znaczy, więc chciałem się upewnić, ale chyba już wiem. Potrzebujesz kogoś, oparcia... Tak czuję... |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości