Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
![]() Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Mauara Konto zawieszone Gatunek:Zebra bezgrzywa Płeć:Samica Wiek:3 lata Liczba postów:274 Dołączył:Sie 2015 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 60 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 71 Doświadczenie: 20 |
13-05-2016, 04:29
Prawa autorskie: Avatar: własny| Podpis: internety (darmowe tapety)
W razie czego Mau waleczna jest!
Roślinożercy mile widziani, ale oczywiście nie mam wymagań xD W sumie chętnie spotkałabym jaką hienę, ale no, wszystko mi jedno >=V Marginesy oczywiście, ale fabułą związane z tą główną. Czekam na wierne ludziki, porozrzucałabym PW ale mi się nie chce, zresztą trzeba korzystać z działu xD |
|||
|
Jasiri Duch ![]() Gatunek:lwiątko Płeć:Samica Wiek:w momencie śmierci 8 miesięcy Liczba postów:227 Dołączył:Maj 2016 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 30 Zręczność: 15 Spostrzegawczość: 15 Doświadczenie: 10 |
10-06-2016, 20:44
Prawa autorskie: Ssak
No nie wiem... Gdyby Jasiri była większa to by zjadła, ale skoro jest lwiątkiem i Mauara ma na nią przewagę w postaci kopyt to może być ciekawie....
Pamiętaj że
nigdy nie ulegnę wam, nie... |
|||
|
Mauara Konto zawieszone Gatunek:Zebra bezgrzywa Płeć:Samica Wiek:3 lata Liczba postów:274 Dołączył:Sie 2015 STATYSTYKI
10-06-2016, 23:03
Hohoho, z dorosłymi lwiczkami też chętnie powalczę. Wierzę w siłę kopyt >: D
W takim razie mogę założyć temat na marginesach :D? |
|||
|
Jasiri Duch ![]() Gatunek:lwiątko Płeć:Samica Wiek:w momencie śmierci 8 miesięcy Liczba postów:227 Dołączył:Maj 2016 STATYSTYKI
11-06-2016, 00:03
Ok, tylko nie wiem, jak to zrobimy, bo na fabule na razie Jasiri jest nie przytomna, i nie wyobrażam sobie, jak mogłaby nagle znaleźć się w innym miejscu, gadając z zebrą.
Pamiętaj że
|||
|
11-06-2016, 03:08
Cóż, marginesy są od tego, że można oderwać je nieco od fabuły głównej, nawet jeśli mają z nią jakiś związek. Jasiri może na przykład spotkać Mauarę kilka dni przed fabułą główną. Ale jak wolisz oczywiście.
|
|||
|
11-06-2016, 11:07
A to w takim razie bardzo chętnie. Mogłabyś ty założyć nam margines? Jeszcze nigdy nie pisałam z nikim na marginesie i nie wiem zbytnio jak się to robi.
Pamiętaj że
|||
|
11-06-2016, 18:13
Łap :D
https://pbf.krollew.pl/showthread.php?tid=1912 Jak mówiłam, czasowo może się to dziać, przed Twoim wątkiem głównym, wtedy będzie Ci wygodniej xD |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: