Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Jasiri Duch Gatunek:lwiątko Płeć:Samica Wiek:w momencie śmierci 8 miesięcy Liczba postów:227 Dołączył:Maj 2016 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 30 Zręczność: 15 Spostrzegawczość: 15 Doświadczenie: 10 |
10-06-2016, 16:18
Prawa autorskie: Ssak
Wymyśliłam tę grę na poczekaniu, kiedy nudziło mi się. Jak sama nazwa wskazuje w zabawie chodzi o to, że patrzymy na obrazek profilowy postaci powyżej i wpisujemy jedną cechę na + i jedną na -, które zdaję nam się, że ma na postać (oczywiście na podstawie tylko i wyłącznie obrazka). Uprzedzam od razu, że niektóre cechy przez jedne osoby będą zaliczane na +, a przez inne na -, więc wpisujemy po prostu własne zdanie o tej cesze.
Mam nadzieje, że się spodoba.
Pamiętaj że
nigdy nie ulegnę wam, nie... |
|||
|
Vasanti Vei Zgryźliwa | Iskra Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:2,979 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 82 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 82 |
13-06-2016, 14:25
Prawa autorskie: Koseki-Leonheart (Kami), tło Disney / OwlyBlue (Ghalib)
Tytuł pozafabularny: Główny Administrator / Prowadzący Radia / Mistrz Kalamburów / Najpiękniejsze miano
Mamy już grę "Oceń charakter postaci po avatarze": https://pbf.krollew.pl/showthread.php?tid=187
Wybacz, ale wydaje mi się, że nie ma sensu, żeby istniały dwie tak bardzo podobne gry. |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości