Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
![]() Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Mwuaji Konto zawieszone Gatunek:Guziec Afrykański Płeć:Samiec Wiek:6 lat Liczba postów:55 Dołączył:Cze 2016 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 65 Zręczność: 45 Spostrzegawczość: 55 Doświadczenie: 5 |
17-06-2016, 19:34
Prawa autorskie: Ja
Kogokolwiek, kto chciałby sobie popisać. Może być margines, albo fabuła, obojętnie. Nie-drapieżniki mile widziane, na dobry początek nie chcę zabijać swojej postaci :P
Until I should die, until I should break,
not a god, not a devil my soul shall take. If I should lie to betray myself, then I would damn myself, and my soul forsake. [WYGLĄD][THEME] |
|||
|
Kigeni Konto zawieszone Gatunek:Lemur katta Płeć:Samiec Wiek:Młody dorosły Liczba postów:102 Dołączył:Wrz 2015 STATYSTYKI
Siła: 35 Zręczność: 51 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 20 |
17-06-2016, 22:27
Prawa autorskie: Lineart: Tirrih, tło: edersuria
Let me be your Timon <3
A tak poważnie. Kigeni szuka jakiegoś silnego sojusznika. Mwuaji byłby jak znalazł ^^ |
|||
|
Askari Wódz ![]() Gatunek:lew Płeć:Samica Wiek:Dorosły Tytuł fabularny:Mentor Liczba postów:352 Dołączył:Kwi 2016 STATYSTYKI
Siła: 76 Zręczność: 72 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 5 |
17-06-2016, 22:46
Prawa autorskie: av - Shimyur; podpis - Ja
Tytuł pozafabularny: Junior Admin
Świetnie :) Gdzieś jakiś wątek? Mi naprawdę obojętnie gdzie, więc jak wolisz.
(nie chcę mi się zmieniać konta na ustalenia pozafabularne xD) ![]() Bring me the head of the lion king Let me see the things he's seen |
|||
|
Kigeni Konto zawieszone Gatunek:Lemur katta Płeć:Samiec Wiek:Młody dorosły Liczba postów:102 Dołączył:Wrz 2015 STATYSTYKI
Siła: 35 Zręczność: 51 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 20 |
17-06-2016, 22:58
Prawa autorskie: Lineart: Tirrih, tło: edersuria
Mnie też w sumie całkiem obojętnie. Aktualnie jestem całkowicie wolny fabularnie. Napisz gdziekolwiek, a się pojawię ;)
|
|||
|
Askari Wódz ![]() Gatunek:lew Płeć:Samica Wiek:Dorosły Tytuł fabularny:Mentor Liczba postów:352 Dołączył:Kwi 2016 STATYSTYKI
Siła: 76 Zręczność: 72 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 5 |
17-06-2016, 23:33
Prawa autorskie: av - Shimyur; podpis - Ja
Tytuł pozafabularny: Junior Admin
Postaram się coś założyć, najpóźniej w poniedziałek
![]() Bring me the head of the lion king Let me see the things he's seen |
|||
|
Mwuaji Konto zawieszone Gatunek:Guziec Afrykański Płeć:Samiec Wiek:6 lat Liczba postów:55 Dołączył:Cze 2016 STATYSTYKI
Siła: 65 Zręczność: 45 Spostrzegawczość: 55 Doświadczenie: 5 |
19-06-2016, 09:45
Prawa autorskie: Ja
Until I should die, until I should break,
not a god, not a devil my soul shall take. If I should lie to betray myself, then I would damn myself, and my soul forsake. [WYGLĄD][THEME] |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: