Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Askari Wódz Gatunek:lew Płeć:Samica Wiek:Dorosły Tytuł fabularny:Mentor Liczba postów:352 Dołączył:Kwi 2016 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 76 Zręczność: 72 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 5 |
17-06-2016, 19:56
Prawa autorskie: av - Shimyur; podpis - Ja
Tytuł pozafabularny: Junior Admin
Grywa ktoś?
Jak dla mnie jedyny MMO, który mi się spodobał, bo nie jest nastawiony tylko na PvP (jak nie chcesz grać PvP to nie musisz, a dalej możesz się świetnie bawić). Od niedawna podstawka jest w systemie Free To play, ale polecam kupić pełną wersję z DLC dla świetnych nowych map, przydatnych specjalizacji klasowych (praktycznie niezbędnych w PvP), nowych map i latania xD To nie WoW, to nie ma abonamentu. I co najlepsze - nie ma zaje itemów za kasę, które pozwalają kupić progress w grze - wszystko, co można kupić za kasę to praktycznie jakieś rzeczy dla wygody gry, ozdobniki i pierdółki. Jakby ktoś chciał na jakieś fractale czy dungi to zapraszam, zawsze przyjemniej grać z kimś znajomym niż z randomami :P Aha, można grać wielkim rogatym kotołakiem xD Bring me the head of the lion king Let me see the things he's seen |
|||
|
Venety Rekrut Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Liczba postów:1,177 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 72 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 69 Doświadczenie: 105 |
18-06-2016, 21:32
Prawa autorskie: Bjorn | BaxiaArt
Tytuł pozafabularny: Administrator / Pomoc Techniczna
Grywam, grywam. ;) Rzadko bo rzadko, chłopakowi niestety się GW2 nie spodobało, ja... Lubię. :) I chętnie mogę coś razem popykać.
|
|||
|
Mwuaji Konto zawieszone Gatunek:Guziec Afrykański Płeć:Samiec Wiek:6 lat Liczba postów:55 Dołączył:Cze 2016 STATYSTYKI
Siła: 65 Zręczność: 45 Spostrzegawczość: 55 Doświadczenie: 5 |
19-06-2016, 09:25
Prawa autorskie: Ja
Ja często grywam ze swoją gildią, ale zawsze można się zgadać chociażby na jakieś fractale (niestety ja na razie tylko T1) ;)
Until I should die, until I should break,
not a god, not a devil my soul shall take. If I should lie to betray myself, then I would damn myself, and my soul forsake. [WYGLĄD][THEME] |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości