Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Vasanti Vei Zgryźliwa | Iskra Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:2,979 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 82 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 82 |
22-06-2012, 10:32
Prawa autorskie: Koseki-Leonheart (Kami), tło Disney / OwlyBlue (Ghalib)
Tytuł pozafabularny: Główny Administrator / Prowadzący Radia / Mistrz Kalamburów / Najpiękniejsze miano
Zauważyłam, że sporo osób ma z tym problem, dlatego postanowiłam udzielać tu odpowiedzi na najczęściej zadawane w tej kwestii pytania.
Jak podpisać Regulamin? Na stronie głównej forum, klikamy "Regulamin". Znów klikamy "Regulamin" i otwiera nam się strona z... Niespodzianka! Z regulaminem! Czytamy go dokładnie, a gdy w trakcie czytania zauważymy coś dziwnego, niepasującego do reszty (chodzi o pojedynczy wyraz), zapamiętujemy go. Teraz u góry, na samej górze, po prawej stronie obrazka są różne opcje. Klikamy "Prywatne wiadomości", a następnie "Napisz wiadomość". W pierwszej linijce wpisujemy adresata, czyli Regulamin, a w drugiej, niżej, temat; nieważne co to będzie, może być 'Hasło" albo cokolwiek innego. W największym okienku wpisujemy wyraz, który zapamiętaliśmy i na samym dole klikamy "Wyślij wiadomość". Ale w tym regulaminie nie ma żadnego niepasującego wyrazu! Na pewno jest, dobrze poszukaj. Nie musi się on znajdować na końcu danego punktu, może być też w środku. Skąd mam wiedzieć, czy moje hasło zostało zaakceptowane przez Regulamin? Dostaniesz prywatną wiadomość o treści "poprawne hasło" albo podobnej. Dostałem/am wiadomość, że hasło jest niepoprawne! Co mam teraz zrobić? Poszukaj hasła jeszcze raz i tym razem wyślij dobre. Podpisałem/am regulamin, ale mimo to nie dostałem/am kolorku. Dlaczego? A zapis wysłałeś/aś? Jeśli nie, to należy go wysłać w tym temacie. Wysłałem/am zapis i hasło, a nadal nie mam kolorku. Sprawdź, czy z twoim zapisem na pewno jest wszystko w porządku i czy nie ma tam dopisanych żadnych uwag od administratora. Przyczyną może być np. brak wpisanych statystyk, niedozwolone elementy w historii postaci, brak avatara/opisu wyglądu postaci w podpisie lub niepoprawny avatar, np. z tzw. nielegalnej galerii, nieodpowiednich rozmiarów, przedstawiający zwierzę o niedozwolonych kolorach (np. zielonego lwa) lub postać, która wygląda identycznie jak innej osoby, która już wcześniej zarejestrowała się na forum i jest aktywna. Wysłałem/am hasło, zapis, mam dobry avatar, a kolorku nadal nie! Czekaj cierpliwie. Możesz też upomnieć się na ShoutBoxie lub napisać o tym pw (prywatną wiadomość) do któregoś z członków administracji. Dlaczego dostałem/am kolor samotnika? Na początku każdy jest samotnikiem. Jeśli chcesz dołączyć do któregoś ze stad, musisz odbyć fabularną rozmowę z jednym z przywódców lub zastępców danego stada. Wyjątkiem są młode urodzone w stadzie, które automatycznie zostają przypisane do stada matki. Jestem zatwierdzonym użytkownikiem, a teraz zakładam drugie konto. Czy muszę jeszcze raz wysyłać z niego hasło? Nie, o ile twoje konta są połączone za pomocą opcji "Multikonta" lub któryś z administratorów wie, że to twoje konto. (temat by Felija) |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości