Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Taal Samotnik Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Młoda Dorosła Towarzysz:Dudek Liczba postów:231 Dołączył:Cze 2015 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 70 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 61 Doświadczenie: 10 |
05-10-2016, 20:58
Prawa autorskie: Lineart - Red-Cayenne | Cała reszta - Skadim; Mała Taal - ciocia Vult :3
Jej rodzina może i była dziwna, z czyjegoś punktu widzenia, ale z pewnością nie dla Taal. Czarna została w niej wychowana, zatem mogła śmiało powiedzieć, że to rodzina samych lwów jest dziwna i jakaś taka nijaka. Zmarszczyła nosek nie za bardzo rozumiejąc o co chodzi rudemu. No jadła mięso, jak inne drapieżniki tak?
- Kiedyś piłam taki biały płyn, co go ciocia przynosiła. No a potem jadłam już mięso jak chyba wszyscy w rodzinie. Zamyśliła się chwilę na teorią Furahy. W sumie była dla niej całkiem logiczna. Jeszcze nigdy nie spotkała innego lwa z białą, grzywą lwoziemiec był pierwszy. Może faktycznie byli jakoś spokrewnieni? - Może masz rację. Ale nie wiem tego. Tatuś znalazł mnie jak byłam całkiem sama. Nigdy nie spotkałam nikogo innego z białą grzywą. |
|||
|
Furaha Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:2 lata Liczba postów:315 Dołączył:Cze 2015 STATYSTYKI
Siła: 72 Zręczność: 70 Spostrzegawczość: 72 Doświadczenie: 20 |
05-10-2016, 21:17
Prawa autorskie: lineart Tcii, podpis rin-shiba i cyctat
-Ja spotkałem ale jednego i jednego całego białego- No dla mnie to było coś dziwne, z czarnymi byli, z jasnymi też trochę było ale z białymi nie!
-Jesteśmy wyjątkowi- zaśmiałem się do lwiczki, tak sie chyba powinniśmy czuć, tak mi się wydaje. W końcu podobnych do nas tutaj nie ma w okolicy, a nie w tych krainach bynajmniej. Machnąłem lekko ogonem i zastanawiałem się chwilę. -Co lubisz robić?- Zastrzygłem lekko uszkiem i spoglądałem się na nia. *Ref* Feeling my way through the darkness Guided by a beating heart I can't tell where the journey will end But I know where to start They tell me I'm too young to understand They say I'm caught up in a dream Well life will pass me by if I don't open up my eyes Well that's fine by me |
|||
|
Taal Samotnik Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Młoda Dorosła Towarzysz:Dudek Liczba postów:231 Dołączył:Cze 2015 STATYSTYKI
Siła: 70 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 61 Doświadczenie: 10 |
05-10-2016, 22:32
Prawa autorskie: Lineart - Red-Cayenne | Cała reszta - Skadim; Mała Taal - ciocia Vult :3
Przytaknęła białogrzywemu skinieniem główki. Mówił według niej prawdę, bo skoro jest tak niewielu z białą grzywą, to faktycznie byli niezwykli.
- Jesteśmy wyjątkowi i specjalni. Podrapała się łapką w zastanowieniu. Kiedyś lubiła zbierać wyjątkowe kamyki, ale to chyba nie o to rudemu chodziło. - Lubię się ścigać i lubię polować na surykatki. Są takie zabawne jak się chowają w tych norkach. |
|||
|
Furaha Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:2 lata Liczba postów:315 Dołączył:Cze 2015 STATYSTYKI
Siła: 72 Zręczność: 70 Spostrzegawczość: 72 Doświadczenie: 20 |
22-10-2016, 19:32
Prawa autorskie: lineart Tcii, podpis rin-shiba i cyctat
-Oczywiście- Rzekłem wesoło i położyłem przednie łapy na ziemie a kuper miałem an górze. Chciałem się pobawić. Może nie wydawałem się dorosły ale byłem w końcu dzieciakiem nadal wiec kto mi zabroni?
-Smaczne tez są- nie wiedziałem czy takie jadała ale powinna na pewno je spróbować. Nie będzie tego z cała pewnością żałować. *Ref* Feeling my way through the darkness Guided by a beating heart I can't tell where the journey will end But I know where to start They tell me I'm too young to understand They say I'm caught up in a dream Well life will pass me by if I don't open up my eyes Well that's fine by me |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości