Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Nyota Konto zawieszone Gatunek:Lew afrykański Płeć:Samica Wiek:7 miesięcy Liczba postów:25 Dołączył:Paź 2016 STATYSTYKI
Życie:
Siła: 15 Zręczność: 21 Spostrzegawczość: 24 |
29-10-2016, 13:10
Prawa autorskie: adiAdii awatar, Pacster13 sygnatura, kolory ja
No może niezupełnie niani, a lwicy, która przygarnie Nyotkę. Najlepiej z Lwiej Ziemi, w końcu do tego stada należy Nyo, ale może być samotniczka albo lwica z innego terytorium, obojętnie, byleby wychowywała Nyotę na LZ. Może być ewentualnie lew a nie lwica, albo nawet inne zwierzę np. lampart, małpa czy coś innego.
Zapraszam! |
|||
|
Venety Rekrut Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Liczba postów:1,177 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 72 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 69 Doświadczenie: 105 |
29-10-2016, 14:33
Prawa autorskie: Bjorn | BaxiaArt
Tytuł pozafabularny: Administrator / Pomoc Techniczna
1. Twoja postać nie należy do LZ, nikt nie zna małej, nie wie o jej istnieniu. To, że będzie się błąkać po terenach stadnych nie znaczy, że jest członkiem stada.
2. Jak chcesz wychowywać lwicę na LZ nie będąc w Lwich i nie znając lwów z LZ? 3. Twoja postać potrzebuje przede wszystkim mamki, ona ma miesiąc i jest całkowicie zależna od innych, potrzebuje dużych ilości mleka. Dopiero od 4-5 miesiąca życia SILNE lwiątka są w stanie przeżyć bez rodziców, jeśli będą miały dostęp do mięsa. |
|||
|
Nyota Konto zawieszone Gatunek:Lew afrykański Płeć:Samica Wiek:7 miesięcy Liczba postów:25 Dołączył:Paź 2016 STATYSTYKI
Życie:
29-10-2016, 15:26
1. Ale gdyby jakaś lwica ją przygarnęła to chyba Nyota dołączyłaby do jej stada, nie? Nie byłaby samotnikiem, jeśli np. opiekowałaby się nią lwica z LZ?
2. Zamierzam dołączyć do stada. 3. No to mamki! Kurczę, przecież to obojętne - mamka, opiekunka dla mnie to jedno i to samo. Nie bądźmy drobiazgowi :) |
|||
|
Vasanti Vei Zgryźliwa | Iskra Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:2,979 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 82 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 82 |
29-10-2016, 15:39
Prawa autorskie: Koseki-Leonheart (Kami), tło Disney / OwlyBlue (Ghalib)
Tytuł pozafabularny: Główny Administrator / Prowadzący Radia / Mistrz Kalamburów / Najpiękniejsze miano
1,2. To, czy dołączysz do stada, zależy od tego, czy któraś z osób mających prawo przyjmowania do LZ Cię przyjmie. Nie możesz na 100% zakładać, że tak się stanie, to zależy od fabuły.
3. To jest ogromna różnica. Chodzi o to, że Twoja postać nie przeżyje, jeśli nie będzie piła mleka. Musiałaby Cię więc przygarnąć lwica/lamparcica, która akurat ma młode w wieku, w którym te jeszcze piją mleko. Ja aktualnie takiej nie widzę, zwłaszcza w LZ, a bez tego Twoja postać umrze z głodu. Chyba że podwyższysz jej wiek na taki, w którym może sobie sama radzić i poprawisz historię, ale musiałabyś to zrobić zanim zaczniesz pisać na fabule. |
|||
|
Życie:
29-10-2016, 15:49
To chyba tak zrobię.
|
|||
|
Ua Weteran Gatunek:lew Płeć:Samica Wiek:Młoda dorosła Tytuł fabularny:Posłaniec Liczba postów:283 Dołączył:Cze 2016 STATYSTYKI
Siła: 50 Zręczność: 96 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 35 |
29-10-2016, 15:53
Prawa autorskie: ja
Tytuł pozafabularny: Mistrz Gry
Jeśli chcesz, to Ua może grać taką jakby starszą siostrę :)
|
|||
|
Życie:
29-10-2016, 16:00
O, byłoby fajnie :) Jak chcesz, mogę się wbić na północno-wschodnią granicę i popiszemy.
|
|||
|
Vasanti Vei Zgryźliwa | Iskra Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:2,979 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 82 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 82 |
29-10-2016, 16:12
Prawa autorskie: Koseki-Leonheart (Kami), tło Disney / OwlyBlue (Ghalib)
Tytuł pozafabularny: Główny Administrator / Prowadzący Radia / Mistrz Kalamburów / Najpiękniejsze miano
Nyota, zanim gdzieś wejdziesz, to jeszcze popraw statystyki, bo teraz masz nieadekwatne do wieku.
|
|||
|
Życie:
29-10-2016, 16:17
Zrobione.
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości