Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Ema Konto zawieszone Gatunek:Panthera leo Płeć:Samica Wiek:Młody Dorosły Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:342 Dołączył:Cze 2016 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 70 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 69 Doświadczenie: 19 |
26-02-2017, 18:42
Prawa autorskie: Danni-Minoptra (line-art) | Emkay-MLP (emblemat) | Bjorn (sygna)
Oto wrzucam tutaj moje spóźnione SS. Wiem że to opóźnienie jest ogromne ale niestety powstrzymywała mnie głównie złośliwość rzeczy martwych (oraz lęk, że okropna jakość zdjęć jeszcze bardziej pogorszy i tak mierną jakość rysunków). Teraz jednak nie mam wyboru i wstawiam to co mam. Obrazki są w szarości, jedyne kolorowe elementy to oczy. Spowodowane jest to faktem, iż zwyczajnie nie mam odpowiednich kolorów, a próba użycia posiadanych skończyła się... delikatnie powiedzmy mówiąc miernie. Jeśli jednak bardzo, bardzo chcecie te abominacje w kolorze, to zrobię maślane oczka do koleżanki ze Złotników i podskoczę do niej w rekolekcje z tabletem graficznym i pokolorujemy to razem w Saiu czy GIMPie.
Ućpana Kiu z ogonem jak szczota Chawo co ci się stało z szyją? #Nigdy więcej nie rysuję z pamięci. Ani nie dotykam kredek. |
|||
|
Shiriki Duch Gatunek:hybryda lwa Płeć:Samiec Wiek:2 latka i 5 miesięcy Liczba postów:244 Dołączył:Cze 2016 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 70 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 50 |
26-02-2017, 18:45
Prawa autorskie: Dirke
Ja tam nie narzekam :V co prawda ogon za długi ale poza tym fajne :3
GŁOS | MŁODY JA| Tragiczna miłość Tell me would you kill to save your life? Tell me would you kill to prove you’re right? Crash, crash, burn let it all burn Do you really want? Do you really want me? Do you really want me dead? Or alive to torture for my sins? |
|||
|
Sören Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:Młodzik Znamiona:1/1 Liczba postów:177 Dołączył:Paź 2015 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 60 Zręczność: 65 Spostrzegawczość: 55 Doświadczenie: 23 |
27-02-2017, 00:03
Prawa autorskie: Salvathi, podpis Dirke(Myr)
Tytuł pozafabularny: VIP
Bardzo spoko wyszła ta Chawa :D Tylko nos ma inny, "złoziemski", ale poza tym super, dzięki ^^
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości