Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Ankieta: Pączek czy japko? Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
Pączek | 9 | 47.37% | |
Japko | 10 | 52.63% | |
Razem | 19 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Asura Konto zawieszone Gatunek:Panthera leo berbericus Płeć:Samiec Wiek:Młodzik Liczba postów:118 Dołączył:Mar 2016 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 70 Zręczność: 55 Spostrzegawczość: 45 Doświadczenie: 5 |
31-03-2017, 15:46
Prawa autorskie: Av - Askari, Ref - ja
Ja się zgłaszałam tyż
i nie puszczę :x #B I E R Ę S A M I C Z K Ę <3
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-03-2017, 15:47 przez Asura.)
|
|||
|
Zevran Konto zawieszone Gatunek:Lew (mieszanka tsavo i wschodnioafrykańskiego) Płeć:Samiec Wiek:Młody dorosły Tytuł fabularny:Uczeń Medyka Liczba postów:260 Dołączył:Gru 2016 STATYSTYKI
Siła: 67 Zręczność: 81 Spostrzegawczość: 62 Doświadczenie: 30 |
31-03-2017, 16:03
Prawa autorskie: Ale-Tie, nukotek
Jo się zgłaszał do tego dzieciaka w żurnowym temacie, ale widzę, ze macie lepszych kandydatów. Gdybyście brali mnie pod uwagę to byłoby mi miło lD
|
|||
|
Zbanowany Gatunek:lew berberyjski Płeć:Samiec Wiek:5,8 Tytuł fabularny:Strażnik Liczba postów:237 Dołączył:Lis 2016 STATYSTYKI
Siła: 82 Zręczność: 70 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 5 |
03-04-2017, 20:13
Prawa autorskie: Bjorn
Ja biorę wszystkich na rodzeństwo! Ale nie obiecuję że wyjdą z tego cało... ;p
|
|||
|
Talvedu'ul Konto zawieszone Gatunek:lew berberyjski Płeć:Samiec Wiek:~8 lat Tytuł fabularny:Partner Królowej / Skarbnik Liczba postów:240 Dołączył:Wrz 2015 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 62 Spostrzegawczość: 65 Doświadczenie: 18 |
03-04-2017, 23:28
Prawa autorskie: CherryColaax, ja, Globus, mła
Tytuł pozafabularny: VIP / Mistrz Cytatów
Współczuję kuperkowi Kami :x
|
|||
|
Zbanowany Gatunek:lew berberyjski Płeć:Samiec Wiek:5,8 Tytuł fabularny:Strażnik Liczba postów:237 Dołączył:Lis 2016 STATYSTYKI
Siła: 82 Zręczność: 70 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 5 |
04-04-2017, 08:56
Prawa autorskie: Bjorn
Współczuję tobie przy porodzie. Jak ona cię tą łapą chwyci... Zamawiam od razu dwóch medyków, jeden pomoże przy porodzie drugi wyleczy ci złamanie :D
|
|||
|
Talvedu'ul Konto zawieszone Gatunek:lew berberyjski Płeć:Samiec Wiek:~8 lat Tytuł fabularny:Partner Królowej / Skarbnik Liczba postów:240 Dołączył:Wrz 2015 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 62 Spostrzegawczość: 65 Doświadczenie: 18 |
04-04-2017, 20:29
Prawa autorskie: CherryColaax, ja, Globus, mła
Tytuł pozafabularny: VIP / Mistrz Cytatów
Okej, nadejszły wyniki.
Bachorki dostają Ema, Asura i Zevran -v- Teraz musicie sobie powymyślać imiona, jeśli nie będą pasowały do reszty to ja z Kami coś wykombinujemy (podpowiedź: utrzymujemy imiona w klimacie nordyckim, najlepiej coś co ma znaczenie i nie łamie języka, można szukać też w Skajrimowym smoczym języku albo w Skajrimowych imionach npców) Gratulacje i powodzenia -v- Edit: zapomniałam dopisać najważniejszą rzecz... nie będzie oddawania/przejmowania postaci, jeśli zostaną porzucone po pół roku uznajemy że młode zdechło. Jeśli dożyją 2 lat, w takim wypadku zastrzegamy sobie prawo do odebrania i przekazania innemu użytkownikowi.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-04-2017, 21:07 przez Talvedu'ul.)
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości