Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
![]() Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Drake Konto zawieszone Gatunek:Waran Płeć:Samica Wiek:10 lat Liczba postów:40 Dołączył:Lut 2017 STATYSTYKI
Życie:
Siła: 50 Zręczność: 50 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 5 |
09-09-2017, 22:29
Prawa autorskie: Humoud Al Shayji
Witajcie. Pewnie każdy z Was już mnie nie pamięta, tak, tak, to ja, ten noob... Postanowiłam się wreszcie ogarnąć. Doradźcie mi, co zrobić z kontem? Rzucić je w cholerę, czy zostawić?
|
|||
|
Asura Konto zawieszone Gatunek:Panthera leo berbericus Płeć:Samiec Wiek:Młodzik Liczba postów:118 Dołączył:Mar 2016 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 70 Zręczność: 55 Spostrzegawczość: 45 Doświadczenie: 5 |
10-09-2017, 19:18
Prawa autorskie: Av - Askari, Ref - ja
Ja ciebie pamintom ;>;
(09-09-2017, 22:29)Drake napisał(a): Rzucić je w cholerę, czy zostawić?Na jedno wychodzi aleee najpierw napisz o tym w pytaniach albo do jakiegoś admina, to raczej nie dział od tego. :'D |
|||
|
Askari Wódz ![]() Gatunek:lew Płeć:Samica Wiek:Dorosły Tytuł fabularny:Mentor Liczba postów:352 Dołączył:Kwi 2016 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 76 Zręczność: 72 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 5 |
11-09-2017, 09:11
Prawa autorskie: av - Shimyur; podpis - Ja
Tytuł pozafabularny: Junior Admin (09-09-2017, 22:29)Drake napisał(a): Rzucić je w cholerę, czy zostawić?O ile wiem miałaś wpisaną nieobecnośc więc zawsze możesz się aktywować ponownie. Zależy czy chcesz grać tymi postaciami czy nie. ![]() Bring me the head of the lion king Let me see the things he's seen |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości