Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Kamui Wódz Gatunek:Lew Tsavo Płeć:Samiec Wiek:Dorosły Towarzysz:Nietoperz borsuczy Liczba postów:496 Dołączył:Wrz 2015 STATYSTYKI
Życie: 86
Siła: 81 Zręczność: 69 Spostrzegawczość: 69 Doświadczenie: 15 |
25-10-2017, 12:36
Prawa autorskie: Ian Hinley/kosekiasai/XylaX
*
Haya! Znudziły cię romanse? Masz dosyć okruchów życia?
~WITAJ!~
Tak jak w temacie, szukam chętnych lefców i inne zwierzątka zainteresowane dołączeniem do Klanu Ognia :> Co oferujemy? - Majestatyczne kripne tereny, spalone, zalane i trochę jadące zgnilizną! - Mhroczną wiarę i surowe spartańskie obycie - Rozróby w stylu na Janusza, aka: bronienie terenów które nie są nasze, ale mogą zaraz być! - Porwania i tortury! Also. Chętnie przyjmiemy medyków i szamanów ;v Poradzimy i podsuniemy idę na rozwój postaci! Chciałbyś zostać trenerem? Nie ma sprawy! Miejsce do przejęcia!! Samice mile widziane ;'> Masz jakieś pytania? Smiało pytaj tutaj ;v u samozwańczego reprezentanta Ognistych!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-10-2017, 12:36 przez Kamui.)
|
|||
|
Baltazar Konto zawieszone Gatunek:Lew afrykański Płeć:Samiec Wiek:Dorosły Liczba postów:39 Dołączył:Lis 2017 STATYSTYKI
Życie: 96
Siła: 80 Zręczność: 65 Spostrzegawczość: 65 Doświadczenie: 15 |
29-11-2017, 01:02
Prawa autorskie: własne
Szukam jak by tu zacząć przygodę, jeśli nadal aktualne to chętnie się zgłoszę!
|
|||
|
Kamui Wódz Gatunek:Lew Tsavo Płeć:Samiec Wiek:Dorosły Towarzysz:Nietoperz borsuczy Liczba postów:496 Dołączył:Wrz 2015 STATYSTYKI
29-11-2017, 01:14
Pierwszy chętny \030/ witaj! Aktualne, tak długo jak mnie z tym tematem do kosza nie wywalą.
Margines proponuję jednak bowiem fabułę główną mam zajęta tymczasowo. Może być? |
|||
|
Baltazar Konto zawieszone Gatunek:Lew afrykański Płeć:Samiec Wiek:Dorosły Liczba postów:39 Dołączył:Lis 2017 STATYSTYKI
Życie: 96
Siła: 80 Zręczność: 65 Spostrzegawczość: 65 Doświadczenie: 15 |
29-11-2017, 01:40
Prawa autorskie: własne
Nie ma sprawy! Podejrzewam, że przyjdziemy oboje z bratem, także poczeka się na jego akcept jeszcze~
|
|||
|
Bartolini Iskra Gatunek:Lew afrykanski Płeć:Samiec Wiek:Dorosły Zezwolenia:Może zbierać kocimiętkę. Liczba postów:39 Dołączył:Lis 2017 STATYSTYKI
Życie: 90
Siła: 58 Zręczność: 72 Spostrzegawczość: 80 Doświadczenie: 15 |
29-11-2017, 01:50
Prawa autorskie: Av od Baltazara
Tytuł pozafabularny: Doskonały design
Tam gdzie brat, tam i ja! Dealer kocimiętki zgłasza się!
|
|||
|
Banjo Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:Dorosły Zezwolenia:Może zbierać kocimiętkę i lulka. Liczba postów:62 Dołączył:Kwi 2017 STATYSTYKI
Życie: 91
Siła: 60 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 15 |
29-11-2017, 10:13
Prawa autorskie: Vari rysunek, ja obróbka ;)
Ja tam bym wolała dealera kocimiętki w naszych stronach (hehe przekabacanie na swoją stronę). Możemy jeszcze lulkiem podzielić i będzie się działo. *szptu szept do braciaków Kamui nic nie słyszy*
"Przed spotkaniem skonsultuj się z katechetą lub egzorcystą, gdyż każdy lew niewłaściwie stosowany może zaszkodzić twojej moralności i/lub cnocie"
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-11-2017, 10:15 przez Banjo.)
|
|||
|
29-11-2017, 12:04
Banjo bo zjem ciebie i twoje młode :v uprzednio piekąc je na wolnym ogniu jak to się powinno robić z dziczyzną, dodam śliwki i kocimietki :Uc wio mi stąd ty deprawujący lefcy dileru ty to moj kurna temat! XD
Okej to zapraszam braciszków do tematu: https://pbf.krollew.pl/showthread.php?tid=2762 |
|||
|
Banjo Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:Dorosły Zezwolenia:Może zbierać kocimiętkę i lulka. Liczba postów:62 Dołączył:Kwi 2017 STATYSTYKI
Życie: 91
Siła: 60 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 15 |
30-11-2017, 08:22
Prawa autorskie: Vari rysunek, ja obróbka ;)
Remember who... has fun and the best kocimiętka ever!
*i zwiał szybciej niż sarenka przed myśliwym po zapas kocimiętki dla ukojenia nerwów* "Przed spotkaniem skonsultuj się z katechetą lub egzorcystą, gdyż każdy lew niewłaściwie stosowany może zaszkodzić twojej moralności i/lub cnocie"
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-11-2017, 08:23 przez Banjo.)
|
|||
|
Ayushidara Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:2 lata Liczba postów:5 Dołączył:Gru 2017 STATYSTYKI
Życie:
Siła: 70 Zręczność: 70 Spostrzegawczość: 70 |
10-12-2017, 13:23
Prawa autorskie: jeszcze nie ma
Czy nadal aktualne? Byłabym zainteresowana dołączeniem, bo widzę, że stado najmniej liczne :D
Ayushidara
Szczupły, o smukłych kończynach i średniej długości grzywie płowy, niemal szary lew. Pysk ma ciemniejszy kolor, grzywa i końcówka ogona również. Ma jasnoniebieskie oczy, z ciemnym obramowaniem, lecz z jasnym oczodołem. Łapy mają jasny kolor i różowe poduszki przy palcach. |
|||
|
21-01-2018, 21:01
Nie liczy się ilość, a jakość \0/
I tak :> nadal aktualne~ Jeśli chcesz możesz już zakładać margines, albo poczekać na mnie do jutra rana i ja go założę. Żeby nie było dubla autora postów xD Temat Nadal Aktualny! |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości