Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Padme Gość |
18-08-2012, 14:38
<tu było brzydkie słowo>
Tworzysz grę, bo nie wiesz jakie byś dała imię dla kota? Gdybym była modem dałabym Ci osta xd |
|||
|
Skanda Bliznopyski | Duch Płeć:Samiec Wiek:7 lat Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:1,840 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: Doświadczenie: 94 |
18-08-2012, 15:08
Prawa autorskie: moje
Tytuł pozafabularny: VIP
Padme za to przekleństwo to i Ty mogłabyś dostać osta..
Jua, jakbyś nie zauważyła, to jest dział gry, a Twoje rozterki nad imieniem dla zwierzaka się do nich nie zaliczają. |
|||
|
Nigara Gość |
18-08-2012, 15:27
Prawa autorskie: moje
Tytuł pozafabularny: VIP
Jeżeli chodzi o brzydkie słowo, to nie ma nic o tym w regulaminie Ragnar, jeżeli mamy się tak czepiać. Równie dobrze mogłabym założyć grę z pytaniem, w co byś mi się radził ubrać xd
Poza tym, to nie ja tu łamię regulamin. Cytat:8. Każdy fabularny post powinien zawierać min. dwa zdania złożone. Jeżeli mamy już sobie tutaj coś wypominać, to przykładowo ten punkt w regulaminie, do którego Jua się nie stosuje i to na prawdę ja powinnam dostać osta za brzydkie słowo? To nie ja łamię regulamin. I jeżeli tak bardzo wam na tym zależy, to mogę pisać również na Pw, choć dobrze wiem, że ktoś i tak by tutaj napisał swoją uwagę, prędzej czy później. |
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
18-08-2012, 18:09
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Jua, o takie rzeczy możesz pytać w temacie Offtop albo na sb. Gry do tego nie służą.
Co do Padme: Cytat: 3. Wszelkie spory należy rozwiązywać poza forum, ewentualnie przez PW. Zwrócenie uwagi - jak najbardziej. Ale nieuzasadnione rzucanie się na innych to już zupełnie co innego. A temat zamykam. |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości