Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Krieg Gość |
18-11-2012, 15:08
Hej! Jestem Krieg i niedawno postanowiłam na nowo otworzyć komisze- a są to komisze dość specyficzne... Teraz szukam nowych zleceniodawców. Poniżej znajdują się wszystkie informacje, które możecie uznać za przydatne.
CZEMU? Widzicie to cudo? To Amazonka Niebieskoczelna. Ja i mój partner właśnie postanowiliśmy taką adoptować. Nazywać się będzie Stark- ładnie, prawda?:) Niestety, mój partner miał niedawno wypadek samochodowy... Teraz jest już wszystko okej, ale musi zostać na zwolnieniu przez miesiąc- co oznacza, że nie otrzyma pełnej pensji. A także, że jak na ironię potrzebujemy więcej pieniędzy, aby pozamykać wszystkie sprawy związane z wypadkiem. A ja naprawdę, naprawdę chcę adoptować Starka, także ze względów terapeutycznych, o których nie chcę mówić publicznie. Postanowiłam więc zarobić resztę pieniędzy, których potrzebujemy. Jeśli szukasz commissiona- każda pomoc nam się przyda :) CO? Cóż... Wszystko! Rysuję w Traditionalu (kredki, tusz, ołówek, a także farby olejne), Digitalu, szyję pluszaki i wykonuję figurki (zimna porcelana). Jeśli chodzi o tematykę- przyjmę niemal każdą :) Będę też pracować z każdym stylem, jakiego sobie zażyczycie. ILE? Trik polega na tym- SAM decydujesz ile warta jest moja praca!:) Aktualnie akceptuję tylko realne pieniądze- wirtualne nie pomogą nam zarobić na Starka :( Możesz zapłacić przez PayPala, albo jakąkolwiek inną metodą Decydujesz, ile chcesz zapłacić po zobaczeniu arta. Proszę, nie bądźcie tylko zbyt skąpi ^^"" A TAKŻE! Jeśli uda mi się zarobić resztę potrzebnych pieniędzy, wykonam grupowy obrazek wszystkich, którzy zapłacili min. 15 zł. Portfolio Poniżej możecie obejrzeć przykłady moich prac. Jeśli chcecie zobaczyć więcej- zapraszam na http://night-shadey.deviantart.com (choć nie ma tam zbyt wielu nowych prac) Speedpainty Full Arty <--COLLAB Z http://magpiedragon.deviantart.com/ Traditional MLP (Ponieważ mogę narysować cokolwiek xD) HORROR (STARE) PROZA 'The Point of No Return' "Czarny Archanioł" Proszę, pomóżcie nam zebrać pieniądze na Starka! Z góry dzięki! :) Więcej: http://night-shadey.deviantart.com |
|||
|
Zbanowany Gatunek:Lew berberyjski Płeć:Samiec Wiek:5 lat Liczba postów:336 Dołączył:Lis 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 82 Zręczność: 66 Spostrzegawczość: 71 Doświadczenie: 95 |
20-11-2012, 15:13
Prawa autorskie: Dirke | Lioden/Kami
A pochwalisz się figurkami jakimiś? Bo pluszaczków nie potrzeba mi raczej, a nad comiszem się zastanawiam :D
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości