Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
![]() Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
26-08-2013, 15:55
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Dla większości z nas czas wakacji nieubłaganie dobiega końca. Jak wspominacie ostatnie dwa miesiące? :)
|
|||
|
Śpioch Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:dorosły Liczba postów:43 Dołączył:Lip 2013 STATYSTYKI
Siła: 35 Zręczność: 35 Spostrzegawczość: 35 |
26-08-2013, 15:58
Prawa autorskie: tapeciarnia/Karolla007
Ja spędziłam dobrze bo w swoim domu:P
![]() |
|||
|
Ariusz Konto zawieszone Gatunek:Hybryda lwa (z czymś bardziej puchatym) Płeć:Samiec Wiek:8 miesięcy Liczba postów:693 Dołączył:Lip 2013 STATYSTYKI
Siła: 20 Zręczność: 20 Spostrzegawczość: 21 Doświadczenie: 00 |
26-08-2013, 16:01
Prawa autorskie: Ragi et mo
Tytuł pozafabularny: VIP
Dla mnie się jeszcze nie skończyły, wypowiem się po rajdzie konnym mheheh >3
|
|||
|
Moran Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:2 lata i 8 miesięcy Liczba postów:899 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 88 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 73 Doświadczenie: 29 |
26-08-2013, 18:33
Prawa autorskie: avatar: MadKakerlaken, edit by Ragous/sygnatura: Disney, edit by MadKakerlaken
Świetnie, bo w końcu są wystarczająco długie - zawsze miałam napakowane tych wyjazdów, że aż nie miałam chwili, w której mogłabym spokojnie posiedzieć w domu, bez żadnych obowiązków. Tymczasem byłam już na wyjeździe ze znajomymi, na obozie i u dziadków, a planuję jeszcze jeden wyjazd. Cóż, mam jeszcze wrzesień do dyspozycji :)
[center]
![]() Karta Postaci | Karta Postaci na CharaHub (ang.) | Moje przedstawienia Morana | Moran oczami innych | Głos Kudłacza |
|||
|
Maoni Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:4 lata Znamiona:1/4 Liczba postów:336 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 72 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 71 Doświadczenie: 49 |
26-08-2013, 22:49
Prawa autorskie: Salvathi
Dla mnie dobrze, ale zdecydowanie zbyt szybko. Jeszcze z miesiąc bym posiedziała w domu, czuję, że nie zrobiłam zbyt wielu rzeczy, które chciałam zrobić w te dwa miesiące xd
![]() |
|||
|
Padme Konto zawieszone Płeć:Samica Wiek:Dorosła. Znamiona:0/0 Liczba postów:662 Dołączył:Wrz 2012 STATYSTYKI
Siła: 78 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 34/20pd |
27-08-2013, 12:43
Prawa autorskie: Malaika4
Świetnie, koniki, ciągłe tereny i inne ciekawe zajęcia, które się nie nadają do nagłaśniania xd
w każdym razie cud miód :p
GŁOS
Legend says, when you can't sleep at night, It's because you're awake in someone else's dream.
So you've never felt the attraction that comes when someone who is capable of doing terrible things, for some reason, cares O N L Y about you?
![]() |
|||
|
Sadie Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Młoda dorosła Liczba postów:291 Dołączył:Maj 2013 STATYSTYKI
Siła: 64 Zręczność: 76 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 40 |
27-08-2013, 13:43
Prawa autorskie: Lineart - Malaika4 - kolor - ja/witam (DeviantART) | The Fray
Dobrze, bo pierwszy miesiąc mogłam się byczyć :D W sierpniu zaś pojechałam na Obóz Herosów wraz z Nevą, gdzie poznałam mnóstwo świetnych ludzi (niestety w większości ze Śląska) i miałam dużo genialnych zajęć z równie genialnymi opiekunami, instruktorami. No, a teraz wakacje się kończą, a ja się cieszę że mój brat wyjedzie do Warszawy i będę miała całe piętro domu dla siebie <3 Wiem, wiem, to brzmi okrutnie, że ciesze się z wyjazdu brata, ale on strasznie denerwujący xD
Be still and know that I'm with you
Be still and know I am. ![]() |
|||
|
Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Siła: 68 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 79 Doświadczenie: 10 |
04-09-2013, 14:42
Prawa autorskie: av: malaika4
Tytuł pozafabularny: VIP
to normalne - ja się zaczęłam dogadywać ze swoim młodszym bratem, jak się wyprowadziłam z domu xD
lipiec przesiedziałam raczej na tyłku, za to sierpień miałam naćkany... spływ, potem wyjazd w góry na Słowację z mamą, potem Polcon w Warszawie, i w sumie miałam nawet czas posiedzieć przed kompem, ale po prostu nie miałam siły. teraz już jestem z powrotem :x a jeszcze miesiąc wakacji! może uda się jeszcze raz na kilka dni skoczyć w góry, ale poza tym znowu raczej będę siedzieć.
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
|
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
04-09-2013, 23:08
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
U mnie było bardzo spoko. Zawsze miałam wakacje zawalone wyjazdami/przyjazdami znajomych, ale nigdy aż tak jak w tym roku. Prawie nie było mnie w domu (co zapewne zdążyliście zauważyć przez moje ciągłe zniknięcia). Teraz mam takie wrażenie, że przydałby mi się jeszcze z miesiąc wakacji, tak żeby po prostu odpocząć. Ale niczego nie żałuję, bo jeszcze nigdy nie miałam okazji spędzenia tyle czasu z osobami, z którymi często rozmawiam, ale zazwyczaj nie w realu. :)
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości