Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Skanda Bliznopyski | Duch Płeć:Samiec Wiek:7 lat Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:1,840 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: Doświadczenie: 94 |
27-10-2013, 01:30
Prawa autorskie: moje
Tytuł pozafabularny: VIP
Tyle nad tym przesiedziałam, że praktycznie znienawidziłam tę pracę ahaha. Właściwie nic oprócz pyska mi się w niej nie podoba, a miało być tak ambitnie-bez konturu, z tłem i w ogóle ful wypas, kwik. No, ale przynajmniej nie oddaję w na dzień przed końcowym terminem, co nie?
http://fc09.deviantart.net/fs71/f/2013/2...6rx3dt.png i wersja bez tła, z oryginalnymi kolorami- http://fc05.deviantart.net/fs70/f/2013/2...6rx1xk.png |
|||
|
Nahuel Konto zawieszone Gatunek:Lampart Płeć:Samiec Wiek:5 lat Liczba postów:163 Dołączył:Wrz 2013 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 73 Zręczność: 69 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 29 |
27-10-2013, 10:47
Prawa autorskie: Malaika4 + Cynamonowa/Ragi
przecież wiesz, że jest piękny, że surowy wyraz pyska jest całkowicie zrozumiały w zestawieniu z wysokimi szczytami gór, że tam nie da się inaczej niż twardo.
uwielbiam. |
|||
|
Ariusz Konto zawieszone Gatunek:Hybryda lwa (z czymś bardziej puchatym) Płeć:Samiec Wiek:8 miesięcy Liczba postów:693 Dołączył:Lip 2013 STATYSTYKI
Siła: 20 Zręczność: 20 Spostrzegawczość: 21 Doświadczenie: 00 |
27-10-2013, 11:02
Prawa autorskie: Ragi et mo
Idź i giń ambitna osobo :I
|
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
29-10-2013, 15:33
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Cała postać jest mocno puchata, ale ogonek - wprost przecudny. ^^ Tło dodaje uroku, surowy klimat komponuje się z miną postaci. I jak zwykle powiem, że cienie rządzą.
|
|||
|
Skanda Bliznopyski | Duch Płeć:Samiec Wiek:7 lat Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:1,840 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: Doświadczenie: 94 |
29-10-2013, 16:43
Prawa autorskie: moje
Mam wrażenie, że to był jeden z tych rysunków, które trzeba narysować, żeby kolejne były lepsze, kwik.
I dzienki za komplementy! |
|||
|
Derion Duch Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:zdechł, miał wtedy ok. 7 lat Znamiona:Stada ZG na lewym barku Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:964 Dołączył:Paź 2013 STATYSTYKI
Siła: 87 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 44 |
29-10-2013, 19:16
Prawa autorskie: av - Rag, obrazek w podpisie - Szczurzysława, ref - ja
Nie podchodziłabym do tego gościa xD
Ma taki trochę rysiowy pysk, pewnie przez te frędzle na uszach. Te "bokobrody" upodabniają go do Shana... ale tak jak w filmie ta postać to zło w czystej, klarownej postaci, tak tutaj kocisko jakby odsłaniało kawałek duszy przed nami, jakby warczał "nie rozdrapuj", czy coś... |
|||
|
Tanabi Konto zawieszone Wiek:8 miesięcy Liczba postów:45 Dołączył:Paź 2013 STATYSTYKI
Siła: 20 Zręczność: 20 Spostrzegawczość: 20 |
11-11-2013, 08:57
Prawa autorskie: Charfade
Jakie toto zajebiste. *,*
Aż sama nie wiem od czego zacząć. Tym, co najpierw przykuło moją uwagę, są oczyska. Wykonanie ich jest lepszym ze wszystkich, jakie kiedykolwiek w życiu widziałam. Efekt futra jest zajefajny w połączeniu z cieniowaniem. I ogonek taki puchaty! ^^' Ten surowy wyraz twarzy jest boski, a postać w połączeniu z tłem to wprost cud, miód, malina. *-* |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości