Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Nahuel Konto zawieszone Gatunek:Lampart Płeć:Samiec Wiek:5 lat Liczba postów:163 Dołączył:Wrz 2013 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 73 Zręczność: 69 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 29 |
11-02-2014, 13:21
Prawa autorskie: Malaika4 + Cynamonowa/Ragi
Kaj. sześcioro dzieci, dorosłych (powinny być w wieku ok. 3-4 lat), jedno nie żyje i pozostawiło wnuka (Kudadisiego).
|
|||
|
Sandu Gość |
12-02-2014, 20:20
Drugi wnusio? Jak dla mnie nie ma problemu. :) Masz ułożoną jakąś historię dla dzieci Khayaal i ich rodzin, do której mam się dopasować czy mam coś sama wymyślić?
|
|||
|
Nahuel Konto zawieszone Gatunek:Lampart Płeć:Samiec Wiek:5 lat Liczba postów:163 Dołączył:Wrz 2013 STATYSTYKI
12-02-2014, 20:42
nic absolutnie - odchowała ich razem z żyjącym jeszcze Kuolemą, aż osiągnęły dorosłość, a potem się rozstali. no hard feelings, po prostu zostali wychowani na samodzielnych i odpowiedzialnych, a nie na płaczliwe kocięta.
|
|||
|
Sandu Gość |
12-02-2014, 20:50
A masz jakieś preferencje co do płci spokrewnionego z Yaal rodzica Saby?
|
|||
|
12-02-2014, 21:45
jest mię to obojętne. :D chociaż byłoby mi miło, gdyby ten rodzic żył i przebywał obecnie poza terenem po prostu.
a Saba ma oczy po babci ;3 |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości