Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Konrad Konto zawieszone Gatunek:Klusek Wiek:2,7 Liczba postów:3 Dołączył:Sty 2014 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 70 Zręczność: 70 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 10 |
20-02-2014, 20:47
Prawa autorskie: Moi/ Sapkowski (cytat)
//Wątek oderwany od fabuły zupełnie, prócz jednego radosnego faktu - gracie waszymi postaciami w formie... świnek morskich. Lub wyimaginowanych stworzonek podobnych do nich, zależy jak wam pasuje do wyglądu. Liczba uczestników i postaci w zasadzie dowolna, gdyż szczęście jest liczone w świnkach morskich.
Pod sporą warstwą sianka zagnieździło się stworzonko o jaśniutkim futerku. A może raczej... schowało? A znajdowało się w miejscu dobrze usytuowanym na punkt widokowy. Niebieskimi ślepiami, pod kamuflażem, naburmuszenie obserwowało z daleka dwa gryzonie, jeden rudy, drugi większy, czarny. Najwyraźniej naradzały się, po czym rozdzielając ruszyły w przeciwne strony. Meh. Szukają mnie. Jak ja mam tego dość. Zmęczona egzystencją istotka przymknęła ślepia, tracąc częściowo czujność. //Właściwie to nie wiem czy odgrywa się to w naturze czy może jakiejś holendernie wielkiej klatce, mph, niech samo wyjdzie.[/i] |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości