Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Nit Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:3 lata Znamiona:Znamiona Zezwolenia:Zezwolenia Liczba postów:80 Dołączył:Lut 2013 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 62 Zręczność: 72 Spostrzegawczość: 76 Doświadczenie: doś |
22-05-2014, 20:14
Prawa autorskie: FuzzyMaro
Tytuł pozafabularny: Pomoc Techniczna
Na forum został wprowadzony styl mobilny! :)
Wasze telefony i tablety zostaną automatycznie wykryte, więc nie trzeba niczego ręcznie włączać. Jest on stosunkowo prosty, zrobiony "na szybko" i mogą być w nim (a wręcz jestem pewien, że są!) różne niedoróbki. Jeśli więc zauważyliście jakiś błąd, chcecie zgłosić propozycję jakiś poprawek, lub po prostu w jakikolwiek sposób wypowiedzieć się na jego temat - to jest właściwe miejsce. Jeśli zgłaszacie błąd warto opisać dokładnie miejsce na forum, w którym występuje i waszą konfigurację, tj. typ urządzenia (telefon/tablet) i system operacyjny (lub po prostu zamiast tych dwóch - model urządzenia) i przeglądarkę z której korzystacie (domyślna, Opera Mini, Boat Browser itd.). Ułatwi mi to identyfikację problemu i jego naprawę. Dziękuję za uwagę. :3 |
|||
|
Malimau Samotnik Płeć:Samiec Wiek:Dorosły Liczba postów:234 Dołączył:Maj 2013 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 81 Zręczność: 62 Spostrzegawczość: 67 Doświadczenie: 20 |
22-05-2014, 22:53
Prawa autorskie: Chotara | ArolinaK.
Ja tylko dodam od siebie - już proponowałam to Nitrolowi, ale wypada napisać - wywalenie ze stopki wszystkiego zaczynając od banneru Wild Land w dół. Na telefonie to jest nieczytelne, rozdrobnione + to głównie obrazki zżerające pakiety. Wątpię, aby ktoś szukał innych for przez taką drobnicę, bo to naprawdę jest drobne. I brzydko wygląda, co tu dużo mówić.
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości