Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Taal Samotnik Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Młoda Dorosła Towarzysz:Dudek Liczba postów:231 Dołączył:Cze 2015 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 70 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 61 Doświadczenie: 10 |
18-12-2017, 17:31
Prawa autorskie: Lineart - Red-Cayenne | Cała reszta - Skadim; Mała Taal - ciocia Vult :3
Uczestnicy: Taal
Miejsce polowania: podnóże Kilimandżaro Uwagi: Dawajta ciekawą akcję C:< Rozpoczęte |
|||
|
Abes Konto zawieszone Gatunek:Tsavosz Płeć:Samiec Wiek:Młody dorosły Liczba postów:66 Dołączył:Lut 2018 STATYSTYKI
Życie:
Siła: 75 Zręczność: 85 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 10 |
16-02-2018, 12:50
Prawa autorskie: Ghalib
Uczestnicy: Abes
Miejsce polowania: Sawanna Uwagi: Trzeba trochę podexpić lewka :D wzięłam |
|||
|
Ghalib Zmora | Płomień Gatunek:lew tsavo Płeć:Samiec Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:906 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 90 Zręczność: 81 Spostrzegawczość: 66 Doświadczenie: 26 |
08-03-2018, 00:16
Prawa autorskie: moje~
Tytuł pozafabularny: Artysta roku
Uczestnicy: Ghalib, Tyrvelse, Tohuvabohu, Vasanti Vei
Miejsce polowania: ziemie wokół Źródła Życia Uwagi: polowanie na żyrafę!
|MUZYKA| | PIOSENKA | |CAŁE CIAŁO| |GŁOS| |KSZTAŁT DEMONA|
Nigdy nie chciałem żyć jak wy Jak wyjeżdżałem wyły psy Dusze oddałem za sławę i pieniądze blichtr No blichtr |
|||
|
Ghalib Zmora | Płomień Gatunek:lew tsavo Płeć:Samiec Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:906 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
Siła: 90 Zręczność: 81 Spostrzegawczość: 66 Doświadczenie: 26 |
05-05-2018, 12:22
Prawa autorskie: moje~
Tytuł pozafabularny: Artysta roku
Uczestnicy: Ghalib,
Miejsce polowania: ziemie wokół Źródła Życia Uwagi: brak
|MUZYKA| | PIOSENKA | |CAŁE CIAŁO| |GŁOS| |KSZTAŁT DEMONA|
Nigdy nie chciałem żyć jak wy Jak wyjeżdżałem wyły psy Dusze oddałem za sławę i pieniądze blichtr No blichtr |
|||
|
Sunkeyru Samotnik Gatunek:Pyton południowoafrykański Płeć:Samiec Wiek:5 lat Liczba postów:77 Dołączył:Kwi 2016 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 80 Zręczność: 30 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 10 |
28-05-2018, 13:52
Prawa autorskie: avatar: flyugeen
Uczestnicy: Sunkeyru
Miejsce polowania: gdzieś pośród traw Uwagi: poluję głównie na gryzonie, ptaki i małe gazele :3 Swój pióropusz podczas każdego polowania zdejmuje i zostawia w bezpiecznie ukrytym miejscu. |
|||
|
Folami Samotnik Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Młodzik Liczba postów:56 Dołączył:Kwi 2017 STATYSTYKI
Siła: 50 Zręczność: 60 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 15 |
25-07-2018, 10:56
Prawa autorskie: Lioden
Uczestnicy : Folami
Miejsce polowania : Skrawek Sawanny Uwagi : Akcja zaraz po dotarciu do krainy. |
|||
|
Gunter Samotnik Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:Dorosły Tytuł fabularny:Młodszy Znachor Liczba postów:208 Dołączył:Lut 2018 STATYSTYKI
Życie: 94
Siła: 76 Zręczność: 70 Spostrzegawczość: 67 Doświadczenie: 30 |
03-09-2018, 11:56
Prawa autorskie: ja
Tytuł pozafabularny: Geniusz
Uczestnicy: Gunter, Tib, Warsir
Miejsce polowania: Sawanna Uwagi: Zebra albo jakiś inny zwierz, z którego można ściągnąć skórę. |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości