Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Ghalib Zmora | Płomień Gatunek:lew tsavo Płeć:Samiec Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:906 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 90 Zręczność: 81 Spostrzegawczość: 66 Doświadczenie: 26 |
20-07-2015, 23:07
Prawa autorskie: moje~
Tytuł pozafabularny: Artysta roku
Tak się zastanawiam i myślę, czy by do naszej wspólnoty nie dodać jeszcze innych zwierząt tak samo zUych jak Banda Ghaliba, które los obdarzył czarną sierścią? ;> ktoś chętny? jakieś pantery? wunsze? ptoki? eni ajdias?
|MUZYKA| | PIOSENKA | |CAŁE CIAŁO| |GŁOS| |KSZTAŁT DEMONA|
Nigdy nie chciałem żyć jak wy Jak wyjeżdżałem wyły psy Dusze oddałem za sławę i pieniądze blichtr No blichtr |
|||
|
Xis Konto zawieszone Gatunek:Lampart - Czarna pantera Płeć:Samica Wiek:3 lata Liczba postów:105 Dołączył:Lip 2015 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 68 Zręczność: 74 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 35 |
21-07-2015, 18:45
Prawa autorskie: Visa
Hm... muszę się zastanowić, lecz... hm... w sumie myślałam o tym wczesniej, tylko nie wiem jak i czy odnalazlaby sie w grupie
|
|||
|
Nyasi Duch Gatunek:Serwal Płeć:Samiec Wiek:19 miesięcy Liczba postów:138 Dołączył:Maj 2015 STATYSTYKI
Życie: 62
Siła: 21 Zręczność: 23 Spostrzegawczość: 24 Doświadczenie: 25 |
21-07-2015, 22:12
Prawa autorskie: Av: Paranoii // Podpis: Lioden
Ja tylko czekam aż dostanę pozwolenie na 4 postać i zgłaszam się z Kasillem jest w dużej mierze ciemnoszary więc nie powinno być problemu tylko trochę go zmodyfikuję
|
|||
|
Ghalib Zmora | Płomień Gatunek:lew tsavo Płeć:Samiec Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:906 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
22-07-2015, 20:31
Xis, bardzo chętnie ;) i wiesz no Ghalib będzie na pewno chciał wiedzieć dlaczego by chciała do nich należeć chyba, że sam zobaczy w niej "to coś" i jej zaproponuje
Nyasi, tylko, ze Kasill ma wpisane, że jest lwem znad Tsavo a te lwy nie mają grzywy albo tak jak Ghalib tylko takie strzępki. Poza tym jego grzywa jest jasna a to trochę kłóci się z polityką Bandy ;p będziesz musiała to zmienić jeśli Kasill powstanie i będzie chciał dołączyć
Nigdy nie chciałem żyć jak wy Jak wyjeżdżałem wyły psy Dusze oddałem za sławę i pieniądze blichtr No blichtr |
|||
|
Sadism Prekursor | Konto zawieszone Gatunek:Żmija sykliwa Płeć:Samiec Wiek:5 lat 3 miesiące Liczba postów:794 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
Siła: 17 Zręczność: 79 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 43 |
22-07-2015, 20:40
Prawa autorskie: Cyt. Ja Avek. by Eidel
// Rasiści!
Wróciłem na prochy tego co niegdyś stworzyłem.
Dziś we mnie wątpią jak na samym początku. Dziś znowu ich zaskoczę. GŁOS Temat muzyczny Sadisma |
|||
|
22-07-2015, 21:15
tak :'D odwrotność Ku Klux Klanu? xD hahah
przy okazji, żeby inni mieli jasność (o ironio), to dam może jakieś zdjęcia zwierzątek o ciemnym umaszczeniu z Afryki jakby komuś to coś pomogło oreły: czarny serwal: mamba, w sumie kiedyś była tu taka postać :P mangusty: goryle, szympansy?
|||
|
Vult Duch Gatunek:Sęp uszaty Płeć:Samica Wiek:6 lat Liczba postów:849 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: |
22-07-2015, 22:05
Prawa autorskie: Dirke, Kami, Rag.
Właściwie to każde zwierzę umaszczone na czarno może do was dołączyć. Wystarczy ze zagra w tym rolę melanizm. (przeciwieństwo albinizmu)
|
|||
|
Giza Duch Gatunek:lew Płeć:Samica Wiek:7 lat Liczba postów:307 Dołączył:Lut 2014 STATYSTYKI
Życie: 99
Siła: 72 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 73 Doświadczenie: 55 |
22-07-2015, 22:48
Prawa autorskie: av - Chotara,; podpis -Nataka
No to jest taki czynnik umożliwiający staranie się o dołączenie, jakby jednak Xis np okazała się ciepłą kluchą to zapewne zakończyłaby życie :v
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości