Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Nirai Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:Rok i 4 miesiące. Liczba postów:110 Dołączył:Lip 2015 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 60 Zręczność: 45 Spostrzegawczość: 45 Doświadczenie: 5 |
23-07-2015, 17:40
Prawa autorskie: Jasmingarden/ Salvathi
Tak, jak w temacie szukam kogoś, kto chciałby zaopiekować się Niraiem. Chciałabym, aby dołączył do Lwiej Ziemi, ale jeśli postać będzie samotnikiem lub z innego stada to nie będzie mi to specjalnie przeszkadzało, a może nawet podkoloryzuje to odrobinę fabułę mojej postaci :)
|
|||
|
Soth Bestia z Bagien | Duch Gatunek:Pół lew, pół tygrys i wszycho na ten temat Płeć:Samiec Wiek:5,5 lat. Towarzysz:Dzięcioł duży Liczba postów:331 Dołączył:Lut 2013 STATYSTYKI
Życie: 38
Siła: 88 Zręczność: 69 Spostrzegawczość: 58 Doświadczenie: 7 |
23-07-2015, 17:57
Prawa autorskie: Ja/gokcegokcen
Tytuł pozafabularny: Cnotliwy Woj
Lwioziemcem nie jestem, ale chyba się nadam?
Sycophants on velvet sofas
Lavish mansions, vintage wine I am so much more than Royal Snatch your chain and mace your eyes If it feels good, tastes good It must be mine Heroes always get remembered But you know legends never die Mortal kings are ruling castles Welcome to my world of fun I'm taking back the crown I'm all dressed up and naked I see what's mine and take it |
|||
|
Nirai Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:Rok i 4 miesiące. Liczba postów:110 Dołączył:Lip 2015 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 60 Zręczność: 45 Spostrzegawczość: 45 Doświadczenie: 5 |
24-07-2015, 12:53
Prawa autorskie: Jasmingarden/ Salvathi
Soth, jasne :D Nie przewidywałam, że ktoś tak szybko się zgłosi. Na razie siedzę w temacie z Chawą i innymi postaciami, ale może uda nam się jakoś spotkać. Chyba, że na marginesie, czy coś w tym stylu.
|
|||
|
Soth Bestia z Bagien | Duch Gatunek:Pół lew, pół tygrys i wszycho na ten temat Płeć:Samiec Wiek:5,5 lat. Towarzysz:Dzięcioł duży Liczba postów:331 Dołączył:Lut 2013 STATYSTYKI
Życie: 38
Siła: 88 Zręczność: 69 Spostrzegawczość: 58 Doświadczenie: 7 |
25-07-2015, 00:04
Prawa autorskie: Ja/gokcegokcen
Tytuł pozafabularny: Cnotliwy Woj
Mimo, że mam wolną fabułę, to tam nie będę wchodził bo jest was zdecydowanie za dużo. 5 osób to już będzie tłok.
Sycophants on velvet sofas
Lavish mansions, vintage wine I am so much more than Royal Snatch your chain and mace your eyes If it feels good, tastes good It must be mine Heroes always get remembered But you know legends never die Mortal kings are ruling castles Welcome to my world of fun I'm taking back the crown I'm all dressed up and naked I see what's mine and take it |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości