Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Myr Odnowiciel | Konto zawieszone Gatunek:lew przylądkowy- P. l. melanochaita Płeć:Samiec Wiek:5 lat Znamiona:4/4 Liczba postów:1,924 Dołączył:Maj 2015 STATYSTYKI
Życie: 90
Siła: 95 Zręczność: 76 Spostrzegawczość: 61 Doświadczenie: 23 |
02-09-2015, 18:34
Prawa autorskie: ja-Dirke
Witam, mam taki ala konkursik.
Jako, że chce zrobić sobie lwa, który będzie opowiadał różne historie, wesoły, młody (około 3-4 latka może 2 xD ) i nie chcący dołączać do stada. Tak więc ogłaszam konkursik na design. Czy tsavo czy normalny, jaki kolor, jakie ułożenie, oczy itp. To w pełni wolna rękę. Nie będę oceniać jakoś wykonania tylko to jak ciekawie wygląda rozłożenie kolorów itp. A co w zamian? No cóż dużo zaoferować nie mogę ale dla zwycięzcy wykonam rysek digitalowy łba i klaty, takie avkowe. Jeśli jakiś bardzo przypadnie mi do gustu to może i full. używanie generatorów takich jak na liodenie czy na jakiś darmowych lineartach nie jest zabronione czy coś. Jeśli ktoś chętny się znajdzie to czas daje póki co do niedzieli do 22.30 |
|||
|
Zbanowany Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:3 lata Liczba postów:208 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Życie:
Siła: 63 Zręczność: 77 Spostrzegawczość: 74 Doświadczenie: 30 |
04-09-2015, 11:29
Prawa autorskie: Malaika4 / Leonoy
Hm... talentu do tego nie mam, no ale warto spróbować xD
Lew 1 Lew 2 Lew 3 Wiem, jakieś superowe nie są, no ale może coś cię natchnie ;p |
|||
|
Myr Odnowiciel | Konto zawieszone Gatunek:lew przylądkowy- P. l. melanochaita Płeć:Samiec Wiek:5 lat Znamiona:4/4 Liczba postów:1,924 Dołączył:Maj 2015 STATYSTYKI
Życie: 90
Siła: 95 Zręczność: 76 Spostrzegawczość: 61 Doświadczenie: 23 |
14-09-2015, 18:21
Prawa autorskie: ja-Dirke
Jako, że termin dawno minął a te są ciekawe to zamykam x) temat do wywalenie xD
Alayike zarzuć mi na pw swoją postać i jak tablet do mnie dotrze to ci rysne [ Dodano: 2015-09-17, 19:04 ] http://fav.me/d99wqs2 nagroda, tors wyglądał dziwnie z taka ilością kałków D: mam nadzieje, że mimo to będzie dobrze. |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości