Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Zuma Samotnik Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Młoda Dorosła Liczba postów:142 Dołączył:Cze 2017 STATYSTYKI
Życie: 93
Siła: 60 Zręczność: 70 Spostrzegawczość: 80 Doświadczenie: 20 |
09-12-2017, 16:13
Prawa autorskie: Ja
Ja chcę audycję z wendisiem :v
|
|||
|
Vasanti Vei Zgryźliwa | Iskra Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:2,979 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 82 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 82 |
11-12-2017, 12:06
Prawa autorskie: Koseki-Leonheart (Kami), tło Disney / OwlyBlue (Ghalib)
Tytuł pozafabularny: Główny Administrator / Prowadzący Radia / Mistrz Kalamburów / Najpiękniejsze miano
Dobra, to zrobimy z Wendisiem. ;3 Potem może trochę zmienimy format audycji, zobaczymy; jeszcze na pewno właśnie z Tobą, Zev, chciałam nagrać.
|
|||
|
Sunkeyru Samotnik Gatunek:Pyton południowoafrykański Płeć:Samiec Wiek:5 lat Liczba postów:77 Dołączył:Kwi 2016 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 80 Zręczność: 30 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 10 |
25-05-2018, 12:40
Prawa autorskie: avatar: flyugeen
W razie jakiegoś "deficytu" postaci z którymi chcielibyście zrobić audycję to zgłaszam swojego węża :p
|
|||
|
Vasanti Vei Zgryźliwa | Iskra Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:2,979 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 82 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 82 |
25-05-2018, 15:43
Prawa autorskie: Koseki-Leonheart (Kami), tło Disney / OwlyBlue (Ghalib)
Tytuł pozafabularny: Główny Administrator / Prowadzący Radia / Mistrz Kalamburów / Najpiękniejsze miano
Jak będę miała więcej reakcji na obecne audycje, to będę nagrywać nowe, ale ostatnio odnoszę wrażenie, że zainteresowanie spadło. Aczkolwiek pewnie wrócę do audycji po sesji, tj. w lipcu albo pod koniec czerwca. Co do gościa, no to zobaczymy, jeszcze jest czas. ;)
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: