Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
![]() Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Kiu Konto zawieszone Gatunek:krokuta cętkowana Płeć:Samica Wiek:5,3 lat (dorosła) Liczba postów:752 Dołączył:Lip 2013 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 70 Zręczność: 67 Spostrzegawczość: 51 Doświadczenie: 30 |
24-03-2016, 08:57
Prawa autorskie: lineart BlackNemera- podpis'/ awek -Trollberserker
Tytuł pozafabularny: VIP
Oke poczekamy do Poniedziałku, jak nie da znaku to zrobimy same to szkolenie.
|
|||
|
Mogu Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:6 lat Liczba postów:158 Dołączył:Sty 2016 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 74 Zręczność: 58 Spostrzegawczość: 78 Doświadczenie: 38 |
11-04-2016, 19:48
Prawa autorskie: Kalenka, Frigg, tło: VityaR83
Tytuł pozafabularny: Skryba
Ja bym w sumie swoją postać zapisał na jakieś szkolenie :D bo na obecnym rynku pracy wypadałoby się podszkolić.
Można się wykształcić na jakiś konkretny zawód? |
|||
|
Frigg Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samica Wiek:3 lata. Znamiona:0/0 Liczba postów:372 Dołączył:Sie 2013 STATYSTYKI
Siła: 70 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 69 Doświadczenie: 19 |
11-04-2016, 21:01
Prawa autorskie: Ragous
Ja też bym chętnie się przyczaiła na jakiś tytuł, jak już przejdę z adepta na cuś wyższego :P Najchętniej na strażnika, bo Frigg zawsze nim chciała być i wreszcie, by się w czymś spełniła.
|
|||
|
Kiu Konto zawieszone Gatunek:krokuta cętkowana Płeć:Samica Wiek:5,3 lat (dorosła) Liczba postów:752 Dołączył:Lip 2013 STATYSTYKI
Siła: 70 Zręczność: 67 Spostrzegawczość: 51 Doświadczenie: 30 |
11-04-2016, 21:12
Prawa autorskie: lineart BlackNemera- podpis'/ awek -Trollberserker
Tytuł pozafabularny: VIP
Ty to an polowanie musisz ogarnąć moja kochana :>
Aczkolwiek szkolenie na wojwnik czemu nie, każdy walczyć powinin umiec.] I moje gratulacje dla Indry i Iris! ich pierwsze polowanie tutaj poszło dobrze :3 Kolejne już na czymś trudniejszym pewnie jeśli będzie ;D |
|||
|
Frigg Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samica Wiek:3 lata. Znamiona:0/0 Liczba postów:372 Dołączył:Sie 2013 STATYSTYKI
Siła: 70 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 69 Doświadczenie: 19 |
12-04-2016, 20:06
Prawa autorskie: Ragous
Kiu, to o polowaniu to było do mła? :P
Jak ogarnę zadanie od Bela i kilka innych wątków to możemy zrobić polowanko. Chyba, że zrobimy tak- poznamy je na marginesie (Kiu i Frigg) i później na fabule ogarniemy polowanie. Co ty na to? Co do Indry i Iris: ![]() Musiałam xD |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości