Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Vasanti Vei Zgryźliwa | Iskra Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:2,979 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 82 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 82 |
01-03-2016, 21:58
Prawa autorskie: Koseki-Leonheart (Kami), tło Disney / OwlyBlue (Ghalib)
Tytuł pozafabularny: Główny Administrator / Prowadzący Radia / Mistrz Kalamburów / Najpiękniejsze miano
No, do Ciebie też pasuje. ;P
KONIEC OFFA, KOMENTUJCIE AUDYCJĘ! D: |
|||
|
Mauara Konto zawieszone Gatunek:Zebra bezgrzywa Płeć:Samica Wiek:3 lata Liczba postów:274 Dołączył:Sie 2015 STATYSTYKI
Siła: 60 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 71 Doświadczenie: 20 |
02-03-2016, 16:29
Prawa autorskie: Avatar: własny| Podpis: internety (darmowe tapety)
Podoba mi się kiedy jest jeden gość, bo wszystkie pytania skupiają się na nim i nie ma takiego odczucia, że przez przypadek zepchnie się go na dalszy plan.
Fajnie się słuchało, bo dużo o hienkach, lewkach, trochę o dawnych postaciach. Nie było takiego offtopu jak w 15 audycji, chociaż nie wiem, ja tam lubię słuchać jak po różnych tematach skaczecie xD Noooo i przyjemnie było usłyszeć imię swojej postaci w audycji :D Hmm... nie byłam pewna jakie pytania zadać, chyba muszę nad czymś bardziej filozoficznym pomyśleć na następny raz. Pisałam to już, ale się powtórzę bo trzeba. Genialny pomysł z audycjami, ponieważ ma się wrażenie że użytkownicy są tutaj tacy zżyci ze sobą, taka wielka rodzinka, chociaż nadal otwarta na nowe człowieki. W sumie zawsze tak jest, że jak się gdzieś człowiek rejestruje to wyczuwa i dostosowuje się do panującej atmosfery, dlatego cieszę się że ta na lwim wygląda w ten sposób. Przyczepiłabym się do czegoś, ale chyba nie mam pomysłu. Czekam na następnąąąą xD |
|||
|
Israel Duch Gatunek:Hiena cętkowana Płeć:Samiec Wiek:4 lata Liczba postów:458 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
Życie:
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: |
02-03-2016, 18:23
Prawa autorskie: Inn, Venety, Vasanti Vei, Skanda
Mi się oczywiście audycja podobała. Fajnie się jej słuchało.
Jeśli zaś chodzi o Kiu i Srulisia, to po prostu po kilku dniach od powiedzenia tego przestałem się zajmować fabułą. No a później stwierdziłem, że może lepiej, jeśli on pozostanie sam.
Gdy zapadła ta noc niewygodnie mi było
Przeżywałem koszmary w ciemności bez dna Widziałem obok, tuż tuż Że trup psuje się już I zmartwiałem na myśl, że nieboszczyk to ja! Gram w FH, IW, DD, LM, IT PL, WS pod nickiem Ognik |
|||
|
Venety Rekrut Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Liczba postów:1,177 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 72 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 69 Doświadczenie: 105 |
02-03-2016, 19:35
Prawa autorskie: Bjorn | BaxiaArt
Tytuł pozafabularny: Administrator / Pomoc Techniczna
Przesłuchałam i miło mi się słuchało. Nie wiem, jak wyglądała ostatnia audycja (15), ale podoba mi się, że tak, to jest konkretna audycja i nie ma wcale tak dużo zbaczania na tematy zupełnie od czapy. Może to też kwestia, że Kiu jest bardziej rozgadaną osobą i siłą rzeczy nie było miejsca na jakieś odskocznie. Tamtego gadania o innych kwestiach też nie słucha się źle, ale kiedy porównasz tę audycję z ostatnimi, ta zdecydowanie wygrywa.
|
|||
|
Vasanti Vei Zgryźliwa | Iskra Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:2,979 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 82 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 82 |
02-03-2016, 21:21
Prawa autorskie: Koseki-Leonheart (Kami), tło Disney / OwlyBlue (Ghalib)
Tytuł pozafabularny: Główny Administrator / Prowadzący Radia / Mistrz Kalamburów / Najpiękniejsze miano
Mau, też mi się wydaje, że lepiej to wychodzi, gdy jest jeden gość.
A Twoja postać się wyróżnia, trudno nie zwracać na nią uwagi. :D Fakt, Cyń, Kiu nie trzeba było ciągnąć za język. ;) Ogólnie cieszę się, że dobrze wam się nas słucha. ;D |
|||
|
Jasiri Duch Gatunek:lwiątko Płeć:Samica Wiek:w momencie śmierci 8 miesięcy Liczba postów:227 Dołączył:Maj 2016 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 30 Zręczność: 15 Spostrzegawczość: 15 Doświadczenie: 10 |
10-07-2016, 18:12
Prawa autorskie: Ssak
Wreszcie wiem skąd wzięła się moda na hieny :)
Pamiętaj że
nigdy nie ulegnę wam, nie... |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości