Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Vasanti Vei Zgryźliwa | Iskra Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:2,979 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 82 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 82 |
13-06-2016, 21:47
Prawa autorskie: Koseki-Leonheart (Kami), tło Disney / OwlyBlue (Ghalib)
Tytuł pozafabularny: Główny Administrator / Prowadzący Radia / Mistrz Kalamburów / Najpiękniejsze miano
Nasze radio jest już pełnoletnie, bo oto prezentujemy wam osiemnastą audycję! ;) Tym razem prowadzącymi byłam ja i Fuko, a naszym gościem została Ava.
Miłego słuchania i zapraszam do komentowania! |
|||
|
Myr Odnowiciel | Konto zawieszone Gatunek:lew przylądkowy- P. l. melanochaita Płeć:Samiec Wiek:5 lat Znamiona:4/4 Liczba postów:1,924 Dołączył:Maj 2015 STATYSTYKI
Życie: 90
Siła: 95 Zręczność: 76 Spostrzegawczość: 61 Doświadczenie: 23 |
13-06-2016, 23:22
Prawa autorskie: ja-Dirke
dupa Fuko można było jak stare KL xD tylko to byłoby droższe x) i przede wszystkim pierwszy sezon i prościej aniamcje zrobic :3
A phi Ema to postać dla Bela i tyle xD a nie tam gadolenie o byciu samotnikami x) Z dala mi od Isa bo skrzywdzę :E Ava grasz we WoW? :> a gdzie x) Ciemne barwy... to wiadomo czemu Bel :> Mi sie czarownica podobała xp fajne inne spojrzenie xp i dzięki za pozdrowienia x3 |
|||
|
Ema Konto zawieszone Gatunek:Panthera leo Płeć:Samica Wiek:Młody Dorosły Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:342 Dołączył:Cze 2016 STATYSTYKI
Siła: 70 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 69 Doświadczenie: 19 |
13-06-2016, 23:27
Prawa autorskie: Danni-Minoptra (line-art) | Emkay-MLP (emblemat) | Bjorn (sygna)
A tak w WoW'a czasem sobie pogrywam, ale to jak jestem u kuzyna. (On ma konto ja nie ;-;)
Spokojnie od Isa będę trzymała się z dala. Oj tam kto wie może nie wytrzyma presji i sobie znów śmignie do samotni :P |
|||
|
Myr Odnowiciel | Konto zawieszone Gatunek:lew przylądkowy- P. l. melanochaita Płeć:Samiec Wiek:5 lat Znamiona:4/4 Liczba postów:1,924 Dołączył:Maj 2015 STATYSTYKI
13-06-2016, 23:30
to iśc do kina na warcrata w multikinie po battlechesta i darmowy miesiąc xD
ta ta ta x) juz to widze >D |
|||
|
Ema Konto zawieszone Gatunek:Panthera leo Płeć:Samica Wiek:Młody Dorosły Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:342 Dołączył:Cze 2016 STATYSTYKI
Siła: 70 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 69 Doświadczenie: 19 |
13-06-2016, 23:38
Prawa autorskie: Danni-Minoptra (line-art) | Emkay-MLP (emblemat) | Bjorn (sygna)
Co mi tam po miesiącu ;-; Ja chcę całą wieeeczność ;-;
No i wiesz nigdy nic nie wiadomo :P Ema to w moim zaplanowaniu przebiegłe stworzenie :P Ale jeszcze sobie przemyśle wszystko :# |
|||
|
13-06-2016, 23:40
Lepszy miech niż nic
haha kolejna biedna duszyczka, która probuje cos z Belem x) |
|||
|
Sheloth Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:5 lat Liczba postów:186 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 78 Zręczność: 68 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 39 |
14-06-2016, 16:14
Prawa autorskie: (c) nukotek
Tytuł pozafabularny: VIP
/offtop
Ej, jak gracie w WoWa to chodźcie na Firestorm, nawet całkiem fajnie chodzi! Gramy tam z Durgą na najnowszym dostępnym dodatku, polecam :3 Niedługo mamy ostatni egzamin i znowu będziemy mogli grać, fajnie by było zebrać do tego większą grupę. |
|||
|
14-06-2016, 19:07
wole na globie |D i paczjacie tez najnowszy dodatek i wszystko działa |D a tak serio to mam tam konto ale teraz musiałbym na nowo to pobierać D: bo konto mam za czasów pandashana D: i może w sumie osobny temacik do wowskiego zgadania x3
|
|||
|
Sheloth Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:5 lat Liczba postów:186 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 78 Zręczność: 68 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 39 |
15-06-2016, 16:34
Prawa autorskie: (c) nukotek
Tytuł pozafabularny: VIP
/dalej offtop XD
W launcherze można wybrać folder gdzie już ma się zainstalowaną grę i pobiera wtedy tylko to, czego tam nie masz. A jeśli chodzi o KLową grupę do WoWa, jestem bardzo mocno za~ Tylko nie wiem jak będzie u mnie wyglądała sytuacja z internetem, bo mam wakacyjny wyjazd do pracy, więc może być rożnie. Ale robcie temat, ja się chętnie dołączę w dowolnym momencie. A Firestorm polecam, my sobie na razie biegamy we dwojkę i muszę powiedzieć, że jak na darmowy serwer, zaskakująco dobrze działa, chociaż oczywiście zdarzają się wkurzające niedociągnięcia. |
|||
|
15-06-2016, 16:45
https://pbf.krollew.pl/showthread.php?ti...4#pid75324 tutaj zrobiłam aby nie spamić w audycji.
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości