Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Inés Jasnowłosa | Kapłanka Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Znamiona:4/4 Tytuł fabularny:Szamanka Liczba postów:1,076 Dołączył:Gru 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 77 Zręczność: 85 Spostrzegawczość: 83 Doświadczenie: 15 |
16-02-2017, 02:50
Prawa autorskie: CherryColaax (Soma) | OwlyBlue (Ghalib)
Tytuł pozafabularny: Profil roku / Misterium
Cisza zapanowała na jeden krótki moment, w którym kapłanka intensywnie rozważała, jakie powinno być jej kolejne poczynanie. Ostatecznie zdecydowała się zrobić to, co zdarzało jej się nader rzadko.
- Rozumiem, że masz podobne poglądy... - zauważyła ostrożnie, nieco ściszając głos. - Skoro tak, to może... Chciałbyś tu zostać? Wpatrywała się weń lekko zaniepokojonym spojrzeniem, jakby nie bardzo wiedziała, czego się spodziewać. Nie pamiętała, kiedy ostatnio proponowała komuś dołączenie do stada; zazwyczaj odbywało się to w drugą stronę.
Think of me, think of me waking
Silent and resigned Imagine me trying too hard To put you from my mind *** | Głos |
|||
|
Bomvu Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:3,5 Znamiona:1/4 Tytuł fabularny:Strażnik Liczba postów:93 Dołączył:Wrz 2016 STATYSTYKI
Siła: 71 Zręczność: 67 Spostrzegawczość: 72 Doświadczenie: 30 |
17-02-2017, 17:01
Prawa autorskie: Av: Kami; Podpis: Ja
Czuł w jakim kierunku zmierza rozmowa i cieszył się, że w końcu będzie miał dom i rodzinę, którą poniekąd sam sobie wybrał, i do której, miejmy nadzieję, będzie pasować, dlatego z radością przyjął propozycję Kapłanki.
- Jesteście niezwykłym stadem. Z przyjemnością poznam innych członków i będę służył Księżycowi - Odpowiedział skłaniając się lekko. |
|||
|
Inés Jasnowłosa | Kapłanka Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Znamiona:4/4 Tytuł fabularny:Szamanka Liczba postów:1,076 Dołączył:Gru 2012 STATYSTYKI
24-02-2017, 04:28
Lwica uśmiechnęła się z ulgą. Nie spodziewała się tak prostego finiszu, co nie zmienia faktu, że była z tego stanu rzeczy bardzo kontent.
- Złóż więc przysięgę na Księżyc, że nigdy nie opuścisz stada ani nie wystąpisz przeciw niemu, Księżycowi, także przeciw mnie ani żadnemu innemu Srebrnemu - zwróciła się do samca, wciąż obserwując go z należytą uwagą.
Silent and resigned Imagine me trying too hard To put you from my mind *** | Głos |
|||
|
Bomvu Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:3,5 Znamiona:1/4 Tytuł fabularny:Strażnik Liczba postów:93 Dołączył:Wrz 2016 STATYSTYKI
Siła: 71 Zręczność: 67 Spostrzegawczość: 72 Doświadczenie: 30 |
10-03-2017, 20:22
Prawa autorskie: Av: Kami; Podpis: Ja
Bomvu opuścił wzrok i milczał chwilę, układając w myślach słowa przysięgi. Dostał piękną szansę na nowy dom, lepiej tego nie spaprać jakimś głupstwem. Westrznał cicho i spojrzał w oczy białej lwicy, powstrzymując każdą chęć odwrócenia wzroku.
- Ja, Bomvu, przysięgam być wierny Księżycowi i jego wyznawcom. Księżyc mi świadkiem, ze nigdy nie opuszczę stada ani nie będę świadomie działać na jego szkodę. Chyba nie brzmiało to tak źle? |
|||
|
16-03-2017, 19:37
// Może już kończmy, i tak ten wątek jest strasznie wsteczny. xd //
Wysłuchawszy przysięgi - poprawnej, co należy wziąć pod uwagę - lwica zatrzymała na samcu zadowolone spojrzenie. - Ja, kapłanka Ines, niniejszym przyjmuję cię do Stada Srebrnego Księżyca. Mam nadzieję, że szybko się odnajdziesz wśród nas - stwierdziła łagodnym tonem. - Nasz wodopój znajduje się na południu, przy wodospadzie. Z kolei na zachód stąd rozciąga się step, na którym zwykliśmy polować... Gdybyś czegoś potrzebował, to pytaj się mnie lub jednej z Mistyczek - serwalki Samiyi lub karakalki Serret.
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości