Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Huntrees Duch Gatunek:lew Płeć:Samica Wiek:młodzik Liczba postów:212 Dołączył:Wrz 2016 STATYSTYKI
Życie:
Siła: 65 Zręczność: 70 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 30 |
23-03-2017, 18:52
Prawa autorskie: lineart: Malaika4, kolory: Fileera, cienie: Salvathi
https://www.youtube.com/watch?v=jTHRCHrVWk8
Jest to linka który pokazała Ua. Na początku naprawdę się nabrałam, że to prawdziwy zwiastun! Co sądzicie o jego wykonaniu? Moim zdaniem mistrzowska podróbka. Edit: Kama już o tym pisał w jakimś temacie ale w takim razie możemy ten temat oddzielić.
Smukła, mała lwica. Zielone oczy.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-03-2017, 18:59 przez Huntrees.)
|
|||
|
Asura Konto zawieszone Gatunek:Panthera leo berbericus Płeć:Samiec Wiek:Młodzik Liczba postów:118 Dołączył:Mar 2016 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 70 Zręczność: 55 Spostrzegawczość: 45 Doświadczenie: 5 |
25-03-2017, 09:52
Prawa autorskie: Av - Askari, Ref - ja
Czy ja wiem czy taka genialna... jak zobaczyłam tego Aslana to mnie kompletnie odwiodło od jakichkolwiek konkretnych skojarzeń z Królem Lwem. xd
|
|||
|
Mauara Konto zawieszone Gatunek:Zebra bezgrzywa Płeć:Samica Wiek:3 lata Liczba postów:274 Dołączył:Sie 2015 STATYSTYKI
Siła: 60 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 71 Doświadczenie: 20 |
25-03-2017, 10:28
Prawa autorskie: Avatar: własny| Podpis: internety (darmowe tapety)
Cóż, kiedy rozpoznajesz Księgę dżungli, Opowieści i jakąś grę z lwem szablozębnym zamiast Skazy, trudno to kupić xD
Szacunek za montaż, ale byłby bardziej przekonujący gdyby było mniej klipów i nie takich wyrazistych. Poza tym ta czcionka i płaskie pomarańczowe tło w przerywnikach, ugh q-q |
|||
|
Myr Odnowiciel | Konto zawieszone Gatunek:lew przylądkowy- P. l. melanochaita Płeć:Samiec Wiek:5 lat Znamiona:4/4 Liczba postów:1,924 Dołączył:Maj 2015 STATYSTYKI
Życie: 90
Siła: 95 Zręczność: 76 Spostrzegawczość: 61 Doświadczenie: 23 |
25-03-2017, 12:27
Prawa autorskie: ja-Dirke
Ten Aslan xD montaż spoko ale te wycinki z filmów przyrodniczych itp. xD
|
|||
|
Huntrees Duch Gatunek:lew Płeć:Samica Wiek:młodzik Liczba postów:212 Dołączył:Wrz 2016 STATYSTYKI
Życie:
25-03-2017, 19:42
No oczywiście widać kawałki z Narnii i też jest widoczna zmiana stylów. Styl z filmów przyrodniczych, z Narnii. Ale tego szablo zębnego skazę to nie wiem skąd wzięli. Natomiast szacunek za montaż i pomysł.
|
|||
|
Ava Wtajemniczony Gatunek:Hiena cętkowana Płeć:Samica Wiek:Młoda Dorosła Znamiona:3/4 Tytuł fabularny:Strażnik Liczba postów:230 Dołączył:Maj 2016 STATYSTYKI
Siła: 66 Zręczność: 56 Spostrzegawczość: 55 Doświadczenie: 43 |
25-03-2017, 20:31
Prawa autorskie: Ghalib
To jest takie... Mehh... ._. Widziałam lepiej spreparowane rzeczy. A ten "szablozębny" moje miśki to na 100% lew z Herkulesa bodajże rok 2013?
Bo ja jestem bogiem
Uświadom to sobie Słyszysz słowa, od których włos jeży się na głowie O, rany, rany Jestem niepokonany |
|||
|
Kuririn Gość |
12-06-2017, 20:58
Prawa autorskie: Ghalib
Jak dla mnie to bardzo słaba przeróbka :D
|
|||
|
Życie:
15-06-2017, 21:38
Nwm mi się podoba ;)
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości