Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Ghalib Zmora | Płomień Gatunek:lew tsavo Płeć:Samiec Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:906 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 90 Zręczność: 81 Spostrzegawczość: 66 Doświadczenie: 26 |
03-09-2017, 15:04
Prawa autorskie: moje~
Tytuł pozafabularny: Artysta roku UWAGA!
Mam przyjemność rozdać trzem użytkownikom trzy wykonane przeze mnie nagrody za wygrane w konkursach, które odbyły się w ramach tegorocznej rocznicy forum. Nagroda dla Zephyra, czyli jego lwiątko z lulkowego związku Bahati! Nagroda dla Vari, czyli współwładczyni Cesarstwa Doliny! Oraz nagroda pocieszenia dla Avy! Gratuluję zwycięzcom! Na prywatne wiadomości wyślę wam pakiet shostowany na mojej galerii na DA, który zawiera duży obrazek, pomniejszony do avatara a także ich wersje bez cieni i światła. :) Mam szczerą nadzieję, że podobają się wam
|MUZYKA| | PIOSENKA | |CAŁE CIAŁO| |GŁOS| |KSZTAŁT DEMONA|
Nigdy nie chciałem żyć jak wy Jak wyjeżdżałem wyły psy Dusze oddałem za sławę i pieniądze blichtr No blichtr |
|||
|
Bahati Samotnik Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:Podrostek Liczba postów:28 Dołączył:Lip 2017 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 40 Zręczność: 45 Spostrzegawczość: 45 |
07-09-2017, 19:43
Prawa autorskie: Disney + moje przeróbki // Ghalib
Tytuł pozafabularny: Sknerus
Zupełnie zapomniałem się tutaj odezwać. Dziękuję za rysunek, jest świetny :D Już go wrzucam w profil ^^
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości