Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Askari Wódz Gatunek:lew Płeć:Samica Wiek:Dorosły Tytuł fabularny:Mentor Liczba postów:352 Dołączył:Kwi 2016 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 76 Zręczność: 72 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 5 |
30-12-2017, 21:23
Prawa autorskie: av - Shimyur; podpis - Ja
Tytuł pozafabularny: Junior Admin
Jeszcze ostatni spóźniony prezent - Skoll:
https://i.imgur.com/hdKCl9l.png Bring me the head of the lion king Let me see the things he's seen |
|||
|
Sköll Konto zawieszone Gatunek:Panthera leo spelea Płeć:Samica Wiek:Podrostek( ok. 1 rok) Liczba postów:57 Dołączył:Mar 2017 STATYSTYKI
Życie:
Siła: 52 Zręczność: 40 Spostrzegawczość: 38 Doświadczenie: 10 |
31-12-2017, 19:27
Prawa autorskie: Koseki/Xylax
Prosz Sad u3ud w tym roku się wyrobiłam hehs.. |D
A Skoll jest cudna, ino brakuje jej tego ciemnego futra przy kącikach warg bardzo o3oГ i wiem ze z ava słabo widać, ale futerko nad oczkami ma dużo ciemniejsze. Będę w domu po nowym roku grubo więc wtedy dopiero coś mogę podesłać~ ~Głos~
|
|||
|
Askari Wódz Gatunek:lew Płeć:Samica Wiek:Dorosły Tytuł fabularny:Mentor Liczba postów:352 Dołączył:Kwi 2016 STATYSTYKI
Siła: 76 Zręczność: 72 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 5 |
02-01-2018, 20:46
Prawa autorskie: av - Shimyur; podpis - Ja
Tytuł pozafabularny: Junior Admin
No sroki, nie miałam refa, ciężko mi było stwierdzić co jest częścią wyglądu a co częścią cieniowania :P Jak coś to poprawie.
Bring me the head of the lion king Let me see the things he's seen |
|||
|
Zevran Konto zawieszone Gatunek:Lew (mieszanka tsavo i wschodnioafrykańskiego) Płeć:Samiec Wiek:Młody dorosły Tytuł fabularny:Uczeń Medyka Liczba postów:260 Dołączył:Gru 2016 STATYSTYKI
Siła: 67 Zręczność: 81 Spostrzegawczość: 62 Doświadczenie: 30 |
08-01-2018, 19:11
Prawa autorskie: Ale-Tie, nukotek
Z lekkim spóźnieniem, ale i tak nie ma na co patrzeć, jest paskudne D:
Soren od Zevrana. https://tsukibijuu.deviantart.com/art/Wh...-724518726 https://imgur.com/a/QUHNq
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-01-2018, 00:29 przez Zevran.)
|
|||
|
Vasanti Vei Zgryźliwa | Iskra Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:2,979 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 82 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 82 |
09-01-2018, 01:44
Prawa autorskie: Koseki-Leonheart (Kami), tło Disney / OwlyBlue (Ghalib)
Tytuł pozafabularny: Główny Administrator / Prowadzący Radia / Mistrz Kalamburów / Najpiękniejsze miano
Nie jest paskudne, ale mogłabyś chociaż tutaj dać też wersję bez tego wielkiego copyrighta zasłaniającego całą postać. xD
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości