Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Ankieta: PLEBISCYT POSTAĆ MIESIĄCA (GRUDZIEŃ) Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
Kamui | 6 | 40.00% | |
Tib | 4 | 26.67% | |
Hashimea | 0 | 0% | |
Persymona | 5 | 33.33% | |
Razem | 15 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Ghalib Zmora | Płomień Gatunek:lew tsavo Płeć:Samiec Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:906 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 90 Zręczność: 81 Spostrzegawczość: 66 Doświadczenie: 26 |
26-12-2017, 02:02
Prawa autorskie: moje~
Tytuł pozafabularny: Artysta roku TEN TEMAT PRZEZNACZONY JEST WYŁĄCZNIE DO GŁOSOWANIA NA POSTAĆ MIESIĄCA.
GŁOSOWANIE DO 31 GRUDNIA WŁĄCZNIE.
OGŁOSZENIE WYNIKÓW - 1 STYCZEŃ!
|MUZYKA| | PIOSENKA | |CAŁE CIAŁO| |GŁOS| |KSZTAŁT DEMONA|
Nigdy nie chciałem żyć jak wy Jak wyjeżdżałem wyły psy Dusze oddałem za sławę i pieniądze blichtr No blichtr |
|||
|
Ghalib Zmora | Płomień Gatunek:lew tsavo Płeć:Samiec Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:906 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 90 Zręczność: 81 Spostrzegawczość: 66 Doświadczenie: 26 |
01-01-2018, 18:22
Prawa autorskie: moje~
Tytuł pozafabularny: Artysta roku
UWAGA! GŁOSOWANIE ZAKOŃCZONE! POSTACIĄ MIESIĄCA ZOSTAJE KAMUI! :) GRATULACJE! Możesz wybrać sobie dowolny tytuł poza fabularny, który będzie wyświetlany przez cały styczeń.
|MUZYKA| | PIOSENKA | |CAŁE CIAŁO| |GŁOS| |KSZTAŁT DEMONA|
Nigdy nie chciałem żyć jak wy Jak wyjeżdżałem wyły psy Dusze oddałem za sławę i pieniądze blichtr No blichtr |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości