Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Zuri Płomień Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Młoda dorosła Liczba postów:159 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
Życie: 95
Siła: 67 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 71 Doświadczenie: 5 |
11-08-2018, 18:03
Prawa autorskie: Ghalib/Xylax <3
Proszę o zawieszenie:
- Skoll - Chikja Powód? Przygotowania do odejścia z forum, chcę żeby te postaci były zawieszone, coby mnie nie korciło nimi pisać. Może je odwiesze jak coś się zmini. Już. |
|||
|
Kami Kanibal | Abajifo Gatunek:Panthera spelaea+ Płeć:Samica Wiek:Antyk Znamiona:5/5_{1} Tytuł fabularny:Znachor Zezwolenia:Cechy Panthera spelaea 500kg/ 350cm(bez ogona) / Postać Specjalna Liczba postów:1,637 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 80
Siła: 95 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 74 Doświadczenie: 15 |
21-08-2018, 20:54
Prawa autorskie: ~KamiLionheart/ *jollyjack/ bethesda
Tytuł pozafabularny: VIP
Nick: Kami- Aktywcja
Już.
My Lioden Den
~X~ A co jeśli życie jest zbyt krótkie, by poddać się mądrości milczenia? MÓJ GŁOS! Twój koszma Moje Rozmiary |
|||
|
Kuanza Samotnik Gatunek:Krokuta cętkowana Płeć:Samica Wiek:Młoda dorosła Liczba postów:152 Dołączył:Paź 2016 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 67 Zręczność: 41 Spostrzegawczość: 69 Doświadczenie: 12 |
28-08-2018, 21:04
Prawa autorskie: Tło avatara: Disney Głos: Hearthstone Sygnatura: Zephyr, Vasante Vei & Soren
Nick: Kuanza
Powód: I tak mnie tu nie ma, wiec ten zielony nick jest mylący. Już. |
|||
|
Kykczor Konto zawieszone Gatunek:Moręgówka Płeć:Samiec Wiek:dorosły(3 lata) Liczba postów:173 Dołączył:Paź 2017 STATYSTYKI
Życie:
Siła: 10 Zręczność: 55 Spostrzegawczość: 80 Doświadczenie: 10 |
02-09-2018, 23:14
Prawa autorskie: Samiya
Tytuł pozafabularny: Junior Admin / Mistrz Gry / Duch shoutboxa
nick: Aquila
powód: zycie na tyle stabilne ze można skrobac posty w komunikacji miejskiej. ^^ |
|||
|
Kamui Wódz Gatunek:Lew Tsavo Płeć:Samiec Wiek:Dorosły Towarzysz:Nietoperz borsuczy Liczba postów:496 Dołączył:Wrz 2015 STATYSTYKI
Życie: 86
Siła: 81 Zręczność: 69 Spostrzegawczość: 69 Doświadczenie: 15 |
06-09-2018, 21:15
Prawa autorskie: Ian Hinley/kosekiasai/XylaX
Nick: Kamui, Kami, Zuri, Vitini.
Powód: Jest ich kilka, głównym jednak jest ogólny poziom graczy, począwszy od cebulactwa lewków, które polemikę sprowadza do poziomu ustępu, po Januszostwo osob którym wydaje się że są cholernie przebiegłe i toczą tu, *kwik* wielką gre. Osoby wyżej wymienione przy okazji zamieniających to forum w typowy obleśny furasowy yiff. Fujka. Skończe swój krótki wywód na zwykłej prostej głupocie, bezmyślności, oraz sporej miarce lenistwa. Suma sumarum, KL przestało być rozrywką na moje ambicje :> Oczywiście nie twierdzę że wszyscy gracze na tym forum reprezentują żałosny poziom, było miło, spedziłam tu całkiem sporo czasu i będę mieć kilka naprawdę dobrych wspomnień u3u Uawgi: Vitini jeszcze musi skończyć wątek z Venety, na marginesie jeszcze dogram sobie parę wątków- te które są rozpoczęte ze wzgledu na osoby które utknęły w nich ze mną. |
|||
|
Ghalib Zmora | Płomień Gatunek:lew tsavo Płeć:Samiec Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:906 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 90 Zręczność: 81 Spostrzegawczość: 66 Doświadczenie: 26 |
06-09-2018, 21:32
Prawa autorskie: moje~
Tytuł pozafabularny: Artysta roku
Nick: Ghalib i Persymona
Powód: w końcu czuję, że mogę i czuję, że zarzucam ciężar z siebie? Horda i tak powstawała beze mnie właściwie w ostatnim czasie a ja już od dłuższego czasu nie mam ochoty na to forum. tak bez sentymentu. aha. Ghalib mógł fabularnie zginąć w jakimś polowaniu na grubszego zwierza bądź walce z jakimś lwem, który nawiedził tereny Hordy. Persymona mogła odejść sobie po załamaniu czy coś po tym jak straciła swój autorytet poszła w długą
|MUZYKA| | PIOSENKA | |CAŁE CIAŁO| |GŁOS| |KSZTAŁT DEMONA|
Nigdy nie chciałem żyć jak wy Jak wyjeżdżałem wyły psy Dusze oddałem za sławę i pieniądze blichtr No blichtr |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości