Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Ghalib Zmora | Płomień Gatunek:lew tsavo Płeć:Samiec Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:906 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 90 Zręczność: 81 Spostrzegawczość: 66 Doświadczenie: 26 |
04-05-2015, 14:28
Prawa autorskie: moje~
Tytuł pozafabularny: Artysta roku
Ostatnio wróciłam do Howrse xp i należę do hodowli walijczyków ;0
|MUZYKA| | PIOSENKA | |CAŁE CIAŁO| |GŁOS| |KSZTAŁT DEMONA|
Nigdy nie chciałem żyć jak wy Jak wyjeżdżałem wyły psy Dusze oddałem za sławę i pieniądze blichtr No blichtr |
|||
|
Kama Duch Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:2 lata Liczba postów:449 Dołączył:Cze 2016 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 77 Zręczność: 57 Spostrzegawczość: 55 Doświadczenie: 14 |
21-04-2017, 19:05
Prawa autorskie: Dirke
O jejciu, jejciu, jak dawno nikt tu nie zaglądał...
Pora odkurzyć! No więc już dawno ludzie próbowali mnie namówić do gry, ale że nigdy konie mnie nie rajcowały, to jakoś zapomniałam o tej stronce. No i ostatnio zupełnie przypadkiem na nią trafiłam i postanowiłam spróbować. Zobaczymy jak to będzie. Możecie szukać mnie pod nickiem Arsa |
|||
|
Huntrees Duch Gatunek:lew Płeć:Samica Wiek:młodzik Liczba postów:212 Dołączył:Wrz 2016 STATYSTYKI
Życie:
Siła: 65 Zręczność: 70 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 30 |
21-04-2017, 19:15
Prawa autorskie: lineart: Malaika4, kolory: Fileera, cienie: Salvathi
Ja za to od dziecka lubiłam konie, więc od dawna to znam. Inna sprawa, że zapominam hasło za hasłem ;) Aktualnie szukajcie mnie pod nickiem Mustang
Smukła, mała lwica. Zielone oczy.
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości