Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
30-01-2014, 01:22
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Tudzież zabawki, samochody, roboty... :'D
|
|||
|
Ariusz Konto zawieszone Gatunek:Hybryda lwa (z czymś bardziej puchatym) Płeć:Samiec Wiek:8 miesięcy Liczba postów:693 Dołączył:Lip 2013 STATYSTYKI
Siła: 20 Zręczność: 20 Spostrzegawczość: 21 Doświadczenie: 00 |
30-01-2014, 14:20
Prawa autorskie: Ragi et mo
Tytuł pozafabularny: VIP
Czy w Disneyu na prawdę mamy takie rozgraniczenie między zwierzęciem a człekiem xD? I tak myślą, zachowują się jak ludzie, ale przynajmniej wśród zwierząt rzadziej są księżniczki, które wśród ludzi bywały straszne.
|
|||
|
Derion Duch Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:zdechł, miał wtedy ok. 7 lat Znamiona:Stada ZG na lewym barku Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:964 Dołączył:Paź 2013 STATYSTYKI
Siła: 87 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 44 |
31-01-2014, 18:22
Prawa autorskie: av - Rag, obrazek w podpisie - Szczurzysława, ref - ja
Tytuł pozafabularny: VIP
No taaaak, masz poniekąd rację, ale dla mnie jako dzieciny była różnica. Nie lubiłam ludzi jako głównych bohaterów.
|
|||
|
Inn Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Dorosła Tytuł fabularny:Strażnik Liczba postów:892 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 59 |
03-04-2014, 00:23
Prawa autorskie: ~Malaika4
Ja również kiedyś nie przepadałam za ludźmi, zdecydowanie wolałam, kiedy w filmie były zwierzęta zamiast nich. Dlatego tak uwielbiałam m.in Króla Lwa, Zakochanego kundla, 101 Dalmatyńczyków, czy Wielkiego Mysiego Detektywa.
Ale i od tego miałam odstępstwa. Uwielbiałam np też oglądać Planetę Skarbów, potrafiłam to robić dzień w dzień, czy też Aladyna, lub Małą Syrenkę. Jeśli film miał ciekawą fabułę i postaci, to przemawiał do mnie nawet, jeśli występowali w nim ludzie miast zwierząt. Bardziej zwracałam uwagę ogólnie na film, niż postaci. Jak film był fajny, to postaci od razu też lubiłam. Więc jako dziecko, wolałam niby zwierzęta, ale jeśli w bajce występowali ludzie w świecie nie do końca rzeczywistym, z jakimiś fantastycznymi elementami, to również mi pasował taki film. O, jako że lubiłam dinozaury, to podpasował mi również Dinozaur. A jeśli chodzi o to, jak teraz na to patrzę... To naprawdę mi obojętnie. Wszystko jedno, czy to zwierzę, zabawka, dinozaur, człowiek, czy cokolwiek innego. Najważniejsze, aby miał fajny wygląd i był ciekawą postacią. Więc w sumie niby podobnie, jak kiedyś, jednak teraz postać nie dostaje ode mnie plusa na start tylko za to, że jest zwierzem XD |
|||
|
Shyeiro KARNY TYTUŁ ZA PSUCIE EVENTÓW Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:Ponad 4 lata Znamiona:0/0 Liczba postów:411 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Siła: 75 Zręczność: 65 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 29 |
03-04-2014, 21:58
Prawa autorskie: AFrozenHeart/ Zimnaya
Zwierzaki, zawsze zwierzaki c:
|
|||
|
Nit Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:3 lata Znamiona:Znamiona Zezwolenia:Zezwolenia Liczba postów:80 Dołączył:Lut 2013 STATYSTYKI
Siła: 62 Zręczność: 72 Spostrzegawczość: 76 Doświadczenie: doś |
18-05-2014, 18:41
Prawa autorskie: FuzzyMaro
Tytuł pozafabularny: Pomoc Techniczna
Oczywiście, że zwierzaki. Najlepiej ręcznie rysowane, a nie 3D. ;)
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości