Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Frost Konto zawieszone Gatunek:Lwica Płeć:Samica Wiek:2 lata Liczba postów:9 Dołączył:Mar 2014 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 68 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 63 Doświadczenie: 10 |
28-03-2014, 22:58
Prawa autorskie: only me (c)
Hey Sister!
Know the water is sweet but blood is thicker Oh! When the sky comes falling down! For you There’s nothing in this world I wouldn’t do © Mam 2 siostruni mego wieku. Jedna jest mlodsa ode mnie, druga - starsza na kilka minut. Roznimy sie charakterami i byly rozdzielone w dziecinstwe, ale chcialabym, zeby moja surowa zlosciwa Frost stala troche milsza c: Imiona - bez roznicy. Wyglad postaci nadam troche pozniej, jak skoncze ich rysowac. Starsza siosra jest spokojna i dobra. Lubi dzieci, kwiateczki - mimimi - i jest taka sobie hippi. Mlodza jest takim enerdzajzerem - wesola, dowcipna, szybka jako Kiara i dosyc glosna. Jezeli ktos jest zainteresowany - zapraszam. Piłka koloru khaki |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości